Pazartesi, Mayıs 16, 2022

Soğanlıkspor beşinci viteste



İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele eden son haftaların forma takımı Soğanlıkspor, Cevizli Kültürspor'u 1-0 yenerek üst üste 5. galibiyetini elde etti.

Son derece zorlu geçen mücadelede Soğanlıkspor takımını adeta bir maestro gibi yöneten kaptan Mesut Can Çetiner attığı golle Kartal ekibini galibiyete taşıdı.

Takımda öne çıkan bir diğer isim ise takımın Stoperi Ozan Baki Koç oldu... Ozan maç içerisinde yaptığı kritik müdahaleler ile konuk ekibin ataklarını keserek takımına önemli katkı sağladı. Soğanlıkspor'da kaleci İlhan Özdemir de kritik kurtarışlarla adeta kalesinde devleşti.

Maç sonunda teknik direktör Murat Kepekli yaptığı açıklamada takımından memnun olduğunu ve oyunculara güvendiğini belirtti. Grupta kalan maçların hepsine final havasında baktıklarını dile getiren genç teknik adam takımın içindeki arkadaşlık ve yardımlaşmadan çok memnun olduğunu sözlerine ekledi.

Maçı izlemeye gelen Genel Koordinatör Fethi Topal, Genel Kaptan Gökhan İpek, Yöneticiler Uğur Topal ve Serkan Çolak da takımlarından çok memnun olduklarını ve hedeflerinin 1. Amatör olduklarını dile getirdiler.

Soğanlıkspor bu hafta deplasmanda Pendikgücü ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...