Salı, Mayıs 31, 2022

Hüseyin Aydoğan Sinopspor'a veda etti


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Küçükçekmece Sinopspor'da teknik direktör Hüseyin Aydoğan, sarı-lacivertlilerden ayrıldığını duyurdu.

Aydoğan yaptığı yazılı açıklamada "Teknik Direktör olarak büyük gayret, özveri,  aidiyet ve samimiyetle görev yaptığım  Küçükçekmece Sinopspor'daki görevimden teknik ekibimle beraber ayrılmış bulunmaktayım" dedi.

Aydoğan şöyle devam etti: "Çok emek verdiğimiz büyük mücadele ettiğimiz,  birçok 'en'leri ve ilkleri başardığımız, şampiyonluk yaşattığımız kulübümüze başarılar dileriz. Hayatta bazen beklenmedik ayrılıklarda da  çıkabiliyor karşınıza.  Herkes için en hayırlısını diliyor ve tüm Sinop ailesine, çok değerli Başkanımız Rafet Orhan'a, omuz omuza büyük mücadele verdiğim futbolcu kardeşlerime kulüp için emek veren emekçilere, tüm yöneticilerimize ve ilk günden itibaren iyi günde kötü günde  samimiyetle hep yanımızda olan Küçükçekmece Sinopspor Gurbetçiler 57 taraftarlarına ve  tüm  dostlara sonsuz teşekkür ediyorum. Bu bir gerçektir ki;  Allah neyi nasip ettiyse onu yaşarız, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah."

Hüseyin Aydoğan yönetimindeki Sinopspor tarihinde ilk kez yer aldığı BAL'da grup şampiyonluğu yaşamış ancak 3. Lig'e terfi maçlarında Bulvarspor ve Silivrispor'un arkasında kalmıştı.


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...