Pazartesi, Mayıs 09, 2022

Vefa Çamlıca'ya şans tanımadı


Bölgesel Amatör Lig ekibi Vefaspor ile Süper Amatör Lig takımlarından Çamlıcaspor’un BAL Play Out maçında kazanan Vefaspor oldu. 

5. dakikada Bartu Kurtuldu ve 90+6. dakikada Recep Recep Akkemik’in attığı gollerle maçı 2-0 kazanan Vefaspor önümüzdeki sezon da Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek. Çamlıcaspor ise seneye de Süper Amatör Ligde mücadelesini sürdürecek.

Maçın yorumu
İki takım da kontrollü başladı. Maçın 6. dakikasında Vefa öne geçti. Fatih ekibi arka arkaya baskı yaptı çok pas yaptı ve golü buldu. Daha sonrası karşılıklı ataklar vardı. Vefa 16. dakika ve 25. dakikada pozisyonları değerlendiremedi. Çamlıcaspor ise 30 ve 35. dakikalarda Vefa kalecisi Selim Can'ı geçemedi.

İkinci yarı bambaşka bir Çamlıcaspor vardı. Üsküdar ekibi baskı yaptı elinden gelen her şeyi yaptı belki ama bir türlü kaleci engelini geçemedi. Vefa ise ikinci yarıda durgundu. Bu devre Çamlıca’nın daha çok baskısı vardı ama bir türlü sonuca gidemedi. Vefa 65-70. dakikalarda pozisyonlar buldu ama değerlendiremedi. Çamlıca'nın son gayretle yüklendiği anlarda, 90+6'da Recep Akkemik skoru belirledi: 2-0

STAT: İBB Bayrampaşa
HAKEMLER: Sezer Yalçın, Burak Menteşe, Emrah Altındağ / Melih Aldemir
VEFA SK: Selim Can, Alpaslan, Muhamed, Emre, Muhammet Ali, Rıdvan, Bartu (90.Dk. Musa), Gökhan, Ertuğrul (70.Dk. Hasan), Ömer (60.Dk. Safa), Recep
TEKNİK DİREKTÖR: Kadir Eren Sayar
ÇAMLICASPOR: Kürşat, Kadir, Ahmet, Emircan, Onur (79.Dk. Ömer) , Tufan, Ramazan, Zakir, Anıl, Kutluhan, Emre Yatan
TEKNİK DİREKTÖR: Yunus Emre Temizkan
GOLLER: 6.Dk. Bartu, 90+7.Dk. Recep (Vefa)

HABER: BARIŞ BERBER
FOTOĞRAF: ÖMER ARSLANTAŞ







Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...