Pazartesi, Mayıs 09, 2022

Alipaşaspor'da keyifler yerinde


İstanbul 2. Amatör Küme 1. Grup'ta mücadele eden iki Silivri temsilcisinin mücadelesinde Alipaşaspor erken bulduğu gollerle Kadıköyspor’u 5-1 ile geçerek üç puana kolay ulaştı.

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi olan Alipaşaspor güçlü rakibi Kadıköyspor’u yenerek yoluna devam etti. 

Müsabakaya hızlı başlayan Alipaşaspor oldu. Yeşil beyazlı takım maçın daha 6. dakikasında Okan Oğur’un attığı golle durumu 1-0 yaptı. Maçın 26. dakikasında Okan Oğur defansın arasına daldı ve kaptığı topla boş kaleye golünü attı ve durumu 2-0 yaptı. Müsabakanın 37. dakikasında Alipaşalı oyuncu Sinan Akbay durumu 3-0 yapan golünü attı. Maçın ilk yarısı 3-0 Alipaşa’nın üstünlüğü ile tamamlandı. 

Kadıköyspor 10 kişi kaldı
İkinci yarıya da hızlı başlayan Alipaşa takımı 66. dakikada yine Okan Oğur ile durumu 4-0 yaptı. 71. dakikada Kadıköyspor’da Erçağ golünü attı ve durumu 4-1 yaptı. Maçta dakikada 80’de Kadıköyspor’da Emre kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Müsabakanın 84. dakikasında Alipaşa’da Bora Egemen penaltıdan attığı golle maçın skorunu tayin etti 5-1.

Haber: Engin Akın




Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...