Pazartesi, Kasım 07, 2016

Selçukspor, Seydişehir’e gol oldu yağdı


Konya Süper Amatör Ligi 3. Haftasında Selçukspor – Seydişehir Belediyespor maçı 8-0 sona erdi. 3. Haftanın en gollü karşılaşması Selçukspor , Seydişehir Belediyespor maçında Ali Doğan 4 gol attı.

Dumlupınar sahasında Hakem Raşit Yorgancıların düdük çaldığı Selçukspor – Seydişehir Belediyespor karşılaşmasının ilk yarı 5-0 takamlandı. İkinci yarıda daha kontrollü oynayan Selçukspor, Seydişehir Belediyespor’u 8-0 gibi farklı skorla mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı.  Karşılaşmanın gollerini Ali Çoban (4), Hasan Kabak, Soner Şahin, Mustafa Yıldırım (2) attı.

Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
Selçukspor, Süper Amatör Lig’in 3. haftasında Seydişehir Belediyespor’u 8-0 yenerek ligdeki ilk galibiyetini aldı. Maçın ardından basın mensuplarına konuşan Selçukspor Antrenörü Bekir Mehtap, "Maçtan puan aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Mehtap, “Ligin ilk haftasından beri iyi oynuyorduk. Çok goller kaçırdık. Takımın mücadelesinden çok memnunum. İki maçtır çok iyi oynadık ama skora yansıtamadık. Bugün skora yansıttık. İyi oyun oynadık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” dedi.

STAT: Dumlupınar
HAKEMLER: Raşit yorgancılar, A. Kaan Uğurlu, Y.Alper Abalı
SELÇUKSPOR: Emre, Soner, Abdulkadir, Nihat, Samet, Halil, Hakan, Mustafa, Hasan, Mustafa Yıldırım, Ali Doğan
SEYDİŞEHİR BELEDİYSPOR: Hasan, Emre, H.İbrahim, Selman, Emre Koru, Mehmet, Memiş, Müjdat, Süleyman, Nihat, M.Emre
GOLLER: Ali Çoban (4), Hasan Kabak, Soner Şahin, Mustafa Yıldırım (2) Selçukspor


HABER & RESİM : YÜKSEL CIRT - KONYA





Hiç yorum yok:

Zirvenin yeni sahibi Silivri Ortaköy

İstanbul 2. Amatör Lig 2. Grup'ta Silivri Ortaköyspor sahasında İzzettinspor'u 3-2 yenerken, Subaşıspor'un haftayı yenilgi ile k...