Pazar, Kasım 13, 2016

Okmeydanı Fetihspor Aksaray'ı da geçti

İstanbul 1. Amatör Küme 10. Grup'ta son haftaların çıkıştaki takımı Okmeydanı Fetihspor, sahasında konuk ettiği Aksarayspor'u da 3-1 yenerek son beş haftada 13 puan topladı. 

Okmeydanı Fetih Sahası'nda oynanan karşılaşmayı Mehmet Türkmen yönetirken, yardımcılıklarını Muhammet Sırrı Abanoz ve İbrahim Yılmaz yaptı. 

Seyir zevki yüksek ve çekişmeli geçen mücadelede konuk ekip Aksarayspor tecrübeli bir kadroyla, Okmeydanı Fetihspor ise genç ağırlıklı bir kadroyla mücadele etti. Ondandır ki, ilk dakikalarda birkaç gol pozisyonunu değerlendiremediler. 

20'de atamayana atalar kuralı işledi. Gelişen Aksarayspor atağında Alihan Ölçay skor tabelasını değiştirdi. Ev sahibi ekip bu gole 35'te Emre Yılmazer'in golüyle yanıt verdi. Yeşil Beyazlılar, 44'te kazandığı penaltı atışını ise Ümit Arslan ile değerlendiremeyince ilk yarı 1-1 sona erdi. 

İkinci yarıda iki takımın mücadelesinde sessizliği ev sahibi ekip bozdu. 70'te gelişen Okmeydanı Fetihspor atağında topla buluşan Ahmet Çekiç'in ceza sahası önünden attığı şut filelerle buluştu ve skor 2-1 oldu.

Karşılaşmada son sözü ise 90+2'de Mert söyledi. Oyuna ikinci yarıda dahil olan oyuncu, uzatma dakikalarında attığı golle rakibinin gardını düşürerek mücadelenin sonucunu 3-1 olarak tayin etti. 

Bu galibiyetle son beş hafta 13'üncü puanını toplayan Okmeydanı Fetihspor, 14 puanla üçüncü sırada yer aldı. Üst üste ikinci mağlubiyetini alan Aksarayspor ise 10 puanda kaldı. 

SAHA: Okmeydanı Fetih
HAKEMLER: Mehmet Türkmen, Muhammet Sırrı Abanoz, İbrahim Yılmaz
SAHA KOMİSERİ: Faruk Durmuş
OKMEYDANI FETİHSPOR: Anıl Tunç, Doğukan, Ömer, Eren, Kısmet, Muhammet Emir, Oğuz Can, Ahmet, Emre, Ümit, Muhammet
TEKNİK SORUMLU: Cevat Erdoğan
AKSARAYSPOR: Arda, Şaban, Fatih, Alican, Mehmet, Abdulkadir, Halim, Erdem, Fatih, Alihan, Erhan
ANTRENÖR: Muzaffer Yazıcı
GOLLER: 35' Emre, 70' Ahmet, 90+2' Mert / 20' Alihan

HABER-FOTOĞRAF: AHMET KARALİ












1 yorum:

Adsız dedi ki...

şanlı okmeydan eski günlerine dönüyor

Şirintepespor'dan güzel başlangıç

Türkiye U18 Şampiyonası Kırklareli grup merkezinde yer alan İstanbul Şirintepespor, Gebze Beylikbağıspor'u 3-0 yenerek organizasyona güz...