Salı, Kasım 22, 2016

Küçükçekmece kulüpleri bir araya geldi

Küçükçekekmece'de faaliyet gösteren spor kulüplerinin başkanları, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği'ne üye olan 47 kulübün başkanları katıldı.

İlçedeki kulüplerin sorunlarının yatırıldığı toplantıda başkanların görüşleri alınarak amatör kulüplerin öncelikli ihtiyaçlarını belirlendi.
Ev sahipliği yapan ve yeni göreve gelen Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt ve kulüp Başkanları ile tanıştıktan sonra toplantının gündemine geçildi.

Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Belediyesi'nin amatör spor kulüplerine 10 yılda tesisleşme, malzeme ,ulaşım liglere katılım yardımı alanlarında verdiği desteği anlattı. Gençtürk "Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz'in desteklerini her zaman yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt müdürümüze de yeniden hayırlı olsun diyor görevinde başarılar diliyorum'' dedi.

Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt ise istişare toplantılarının amacının tanışmak, kaynaşmak ve amatör sporun gelişmesi için yapılacakları konuşmak olduğunu söyledi.
Kurt, Gerçekleşen toplantının verimli geçtiğini belirterek, amatör spor kulüplerinin sorunlarının masaya yatırıldığını, çözüm noktasında birlik ve beraberlik içinde olduklarının görüldüğünü belirtti.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..