Cumartesi, Kasım 12, 2016

İstanbul Gümüşhanespor'dan lidere çelme

İstanbul 1. Amatör Küme 10. Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İstanbul Gümüşhanespor, henüz puan kaybı yaşayaman lider Akatlarspor ile 1-1 berabere kaldı. 

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı Kadir Cengiz yönetirken, Aykut Üşenti ve Aykut Çan da yardımcılıklarını yaptı. 


Mücadelenin ilk yarısında iki takımın da orta alanda birbirine üstünlük kurma çabaları vardı. Bu yarıda ev sahibi Akatlarspor topla daha fazla oynayan ekipti ancak iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı. 


İkinci 45 dakikaya Akatlarspor golle başladı. 48'de sol kanattan yapılan ortada ofsayttan sıyrılarak savunma arkasına kaçan Uğur, arka direkte uçarak güzel bir kafa vuruşu gerçekleştirdi ve skor tabelasını değiştirdi. Bu golden sonra ev sahibi ekip pozisyon bulsa da değerlendirmedi. 


Güçlü rakibi karşısında savunmada başarılı olan İstanbul Gümüşhanespor, 79. dakikada skora dengeyi getirdi. Bu dakikada orta sahanın hafif sağından kazanılan serbest vuruşu kullanan Ersin Düzen'in arka direğe ortasını iyi takip eden Erhan düzgün bir vuruşla skora dengeyi getirdi: 1-1


Karşılaşmanın kalan bölümlerinde konuk ekip net fırsatlar yakalasa da çerçeveyi bulamayınca mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Akatlarspor ilk kez bu puan kaybederken, İstanbul Gümüşhanespor beş puana yükseldi. 


STAT: Çilekli

HAKEMLER: Kadir Cengiz, Aykut Üşenti, Aykut Çan
AKATLARSPOR: Burak, Yılmaz, Samet, Hasan, Rüçhan, Mehmet, Burak, İrfan, Uğur, Ozan, Mahmud
TEKNİK SORUMLU: OKTAY ÇAKIR
İSTANBUL GÜMÜŞHANESPOR: İhsan, Yunus Emre, Mustafa, Erhan, Mustafa, Bekir Sıddık, Serdar, Tarık, Erkan, Keramettin, Atakan
TEKNİK SORUMLU: Ahmet Öğütcü
GOLLER: 48' Uğur / 78' Erhan

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER






Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..