Çarşamba, Kasım 02, 2016

İBB Başkanlık Kupası Mezarlıklar Daire Başkanlığı'nın


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 34.’sü gerçekleştirilen Başkanlık Kupası İBB Birimleri ve İlçe Belediyeleri Arası Spor Şöleni, final maçları ile sona erdi. Futbolda şampiyonluk kupası, Spor AŞ'yi 3-1 mağlup eden Mezarlıklar Daire Başkanlığı'nın oldu.

Bayrampaşa İstanbul Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan final mücadelesi öncesi Türk futbolunun yıldızları Şöhretler Maçı'nda sahaya indi. İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş, İBB Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep, Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Mezarlıklar Daire Başkanı Adem Avcı gibi isimlerin de yer aldığı Şöhretler Maçı'nda, Ümit Karan, Rüştü Reçber, Tugay Kerimoğlu, Kerem İnan, Mustafa Kocabey, Pascal Nouma, Cihan Haspolatlı, Volkan Arslan, Fazlı Ulusal, Altan Aksoy, Faruk Atalay, Orkun Uşakoğlu, Metin Uzun gibi Türk futbolunun efsane isimleri sahaya indi. 


Ömer Bayraktar sırtladı

Şöhretler maçının ardından başlayan final karşılaşmasında İstanbul Amatör Küme'de forma giyen oyuncuların ağırlıkta olduğu isimler sahadaydı. 

A Klasman Hakemi Onur Karabaş'ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında Spor AŞ üstün olan taraftı. Mavi Beyazlılar etkili oyunu neticesinde bu yarıda golü de bulmayı başardı. Mezarlıklar Daire Başkanlığı'nın gelişen atağı sonuçsuz kalınca hızlı hücum eden Spor AŞ'de top Ragıp Durmaz'a geldi. Çubukluspor'da forma giyen oyuncu, ceza sahası dışından yaptığı vuruşla kaleci Tuncay'ı mağlup etti. 


Mücadelenin ilk yarısı bu skorla bitecek zannedilirken Mezarlıklar Daire Başkanlığı'nda Ömer Bayraktar, kale sahasında bulduğu pozisyonu golle sonuçlandırarak takımını soyunma odasına moralli götürdü: 1-1


Hatip Alataş dinamo gibi

İkinci 45 dakikada oyuna Hatip Alataş'ı alan Mezarlıklar Daire Başkanlığı, İstiklalspor'da forma giyen oyuncunun sahanın her alanda yaptığı presle dakikalar ilerledikçe hücum üstünlüğünü ele geçirdi. 

29'da sahneye bir kez daha çıkan Ömer Bayraktar, takımını öne geçiren golü kaleci Sertaç'ın koruduğu kaleye yolladı. 


39'da ise Davutpaşaspor'un yıldızları son sözü söyledi. Kendi sahasından aldığı pasla rakip sahaya hareketlenen İrfan, takım kaptanı Başar ile verkaç yaptıktan sonra sol ayağıyla yaptığı vuruş sonucu kaleci Sertaç'ı bir kez daha mağlup etti. 


Sahadan 3-1 galip ayrılan Mezarlıklar Daire Başkanlığı, şampiyonluk kupasının sahibi oldu.


Dereceye girenler:


Futbol (Veteranlar)

1- Destek Hizmetleri Daire Bşk.
2- İspark
3- Spor AŞ

Futbol (Beyaz Grup)

1- Destek Hizmetleri Daire Bşk.
2- İnsan Kaynakları Müdürlüğü
3- Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Futbol (Kırmızı Grup)

1- Mezarlıklar Daire Başkanlığı
2- Spor AŞ
3- Güvenlik Müdürlüğü

HABER: GÖKHAN TANER

FOTOĞRAFLAR: YILMAZ AKTEPE


MEZARLIKLAR DAİRE BAŞKANLIĞI
SPOR AŞ

















Hiç yorum yok:

Çatalzeytin buldozer gibi

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor sahasında İstanbul Giresunspor'u 7-0 yenerek 7. maçını kazandı.