Cumartesi, Kasım 05, 2016

Giresun Emeksan ikinci devrede açıldı

İstanbul 1.Amatör Küme 11. Grup ekiplerinden Giresun Emeksanspor ve Çeliktepe Ümitspor,Yıldıztabya Stadı’nda karşı karşıya geldiler.

Maçı Yusuf Özdemir,Çağrı Aklar ve Hasan Aykut Yıldır hakem triosu yönetti.Saha Komiseri Senad Bıçak ve sağlık görevlisi Engin Akçay idi.
Mücadeleye konuk ekibin santra vuruşuyla başlandı.Maçın ilk bölümlerinde kontrol ev sahibindeydi.15.dakikada sağ kanattan gelen ortaya iyi yükselen Furkan’ın topu direkten oyun alanına döndü ve net fırsattan yararlanılamadı.Bir sonraki Emeksan atağında ise Maruf yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.Topun başına geçen Zekeriya topu auta attı ve ev sahibi ekip skoru ele geçiremedi.
Akın akın Çeliktepe Ümit kalesini yoklayan ev sahibi ekip,26.dakikada ki atağında Yunus Emre topla buluştu ve kaleciyi önde yakaladı akıllı vuruşunda top auta çıktı.İlk yarıda gol olmadı ve iki ekipte 0-0 beraberlikle soyunma odasının yolunu tuttu.

İkinci devreye hızlı başlayan ekip Giresun Emeksan oldu.Santra sonrası atağa çıkan ev sahibi,Çeliktepe Ümit defansını hazırlıksız yakaladı ve kaleciyle karşı karşıya kalan Furkan Özen kalecinin üstünden kafasıyla aşırarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu 1-0.Golden sonra açılan ev sahibi ekip 53. ve 60.dakikada Maruf Arslan,57.dakikada Yunus Emre Okatan ve 80.dakikada Burak Peçe’nin golleriyle skoru 5-0’a getirdi.Mücadelenin son bölümlerinde Fuat Akın ve Hakan Küçükaslan’ın ayağından bulduğu gollerle Çeliktepe Ümit farkı azaltsada mağlubiyeti engelleyemedi.Maç 5-2 ev sahibi ekip Giresun Emeksan’ın üstünlüğü ile sonuçlandı.İki ekipte maç sonu birbirlerini tebrik edip sahadan ayrıldılar.
HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...