Çarşamba, Kasım 09, 2016

Erokspor'dan son dakika 'Zafer'i

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele eden Erokspor, geriye düştüğü maçta uzatma dakikalarında gelen golle Bursa Zaferspor'u 2-1 mağlup etti. 


Erokspor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Erokspor maçı öncesi lider olan Bursa Zaferspor'u 2-1 yenmeyi başardı. Maç içerisinde iki takım futbolcularının ve taraftarlarının gergin olduğu gözlendi. Niketim bu maç sonuna da yansıdı. 

Mücadelede ilk gol 9. dakikada Bursa Zaferspor'dan geldi. Direkten dönen topu takip eden Özer Dönmez, kalecinin de hatasından faydalanarak topu ağlara gönderdi. Bu golden sonra maç içinde Erokspor üstünlüğü ele geçirdi. Ta ki 88'nci dakikaya kadar. Dört topu direkten Erokspor, bu dakikada ise kazanılan penaltıyı Mehmet Aslan  kaleciyi ters tarafa yatırarak gole çevirdi, oyun 1-1'e geldi. 

Ataklarını sıklaştıran Erokspor, ikinci golü 90+2'de Oğuz Yeşil'in ayağından yakaladı ve 2-1 öne geçti. Duraklamalar da tamamlandıktan sonra maç sona erdi. 

Bursa Zaferspor'da maçın 90+3. dakikasında Şükrü Şenocak kırmızı kart gördü. Ayrıca Erokspor hocası Metin Kaygın da hakem Muzaffer Hoşsoy tarafından sahadan ihraç edildi. 

Bu sonuçla Erokspor 12 puana yükselirken, Bursa Zaferspor İstanbul'da liderliği kaybetti. Haftayı galibiyetle kapatan Gaziosmanpaşaspor aldığı üç puanla liderliğe yükseldi. 

STAT: Erokspor Tesisleri
HAKEMLER: Muzaffer Hoşsoy, Mehmet Karagöz, Emrah Gülhan
EROKSPOR: Hakan, Fuat, Mehmet, Oğuz, Osman Furkan, Ercan, Mustafa, Fırat, Şakir, Coşkun, Samet
TEKNİK SORUMLU: Metin Kaygın
BURSA ZAFERSPOR: Faruk, Tarık Can, Gökalp, Berk, Şükrü, Emre, Özer, Yunus, Ömer, Metin, Erkan
TEKNİK SORUMLU: Ahmet Yurtsever
GOLLER: 88' Mehmet Aslan, 90+2' Oğuz Yeşil (Erokspor) / 9' Özer Dönmez (Zaferspor)
KIRMIZI KART: 90+3' Şükrü Şenocak (Zaferspor

HABER-FOTOĞRAF: AHMET KARALİ















Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...