Cuma, Kasım 11, 2016

Bağcılar Gençlergücü şampiyonluğa koşuyor

Bağcılar’ın en köklü kulüplerinden Bağcılar Gençlergücü Spor Kulübünün alt yapısı U17 grubu, U17/B ligi 4.gurupta şampiyonluğa oynuyor. Altıncı hafta sonunda Muratpaşaspor’un U17 takımını Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumunda ağırlayan Bağcılar Gençlergücü U17 takımı rakibini 5-0 yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Bağcılar Gençlergücüspor U17 takımı rakiplerini tek tek dize getirererk altıncı hafta sonunda beş galibiyet bir mağlubiyet alarak 15 puanla İstanbul Bafraspor U17 takımının ardından ikinci sırada yer alıyor. Bağcılar Gençlergücüspor’un U17 takımını Bağcılar Gençlergücüspor’da top koşturan eski futbolcu Yunus Emre Topal yardımcı antrenör olarak çalıştırıyor. Takımın başında ise Hasan Çavuşoğlu teknik direktörlük yapıyor.

Bağcılar Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Ahmet Akdeniz, yaptığı açıklamada, “Biz Bağcılar Gençlergücü Spor Kulübü olarak alt yapıya önem veriyoruz. Alt yapıda yeni bir jenerasyon oluşturarak U17/B de iddialı bir takımımız var.Keyf alarak izlediğimiz U17 takımımızın hedefe doğru yürümesi biz yönetim kurulumuzu ziyadesiyle memnun ediyor. Futbolcu kardeşlerimiz başta olmak üzere, teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuzun birlikte başarısına hep birlikte ortak oluyoruz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: MİTHAT SAYAR


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...