Pazar, Kasım 06, 2016

Bağcılar Spor - Geredespor maçı tatil edildi

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta bugün oynanan Bağcılar Spor - Geredespor karşılaşması, meydana gelen tribün olayları nedeniyle tatil edildi. 


Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Okan Kayataş yönetirken, Çağdaş Yüksel Çağ ve Ufuk Kuru yardımcılıklarını yaptı. 

Mücadeleye iyi başlayan konuk ekip 45'te Evren Kürkçü'nün penaltı ve 49'da Özkan Saim'in golleriyle rakibi karşısında 2-0 öne geçti. 65'te penaltıdan ve 73'te attığı gollerle Adem Gezici skora dengeyi getirdi. 

81'inci dakika oynanırken iki oyuncu arasındaki gerginlik, tribünlere sıçradı. Sahaya yabancı maddeler atılmasının ardından taraftarın sahaya inmesi üzerine karşılaşmanın hakemi Okan Kayataş, mücadeleyi tatil etti. 

Bağcılar Belediyesi otobüs tahsis etti
Emniyet güçleri saha içinde yaşanan olayları dindirirken, tribünleri de boşalttı. Bu sırada olaylar saha dışına taşarken, Geredespor kafilesine ait otobüs de olaylardan nasibini aldı. 

Kafileyi taşıyan otobüsün camları kırılırken, lastiğinin de patlaması üzerine Bolu temsilcisi bir süre statta beklemek zorunda kaldı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı'nın devreye girmesiyle belediye tarafından tahsis edilen otobüsle Geredespor kafilesi stattan ayrılarak Bolu'nun yolunu tuttu. 

81. dakikada skor 2-2'yken tatil edilen karşılaşmayla ilgili nihai kararı, Türkiye Futbol Federasyonu verecek. 

HABER-FOTOĞRAF: ALİ CAN DUMAN







Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...