Salı, Kasım 01, 2016

Arnavutköy Belediyespor'un sesi 'Gür' çıkıyor

İstanbul Süper Amatör Küme 10. Grup'ta yer alan Arnavutköy Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Gürpınarspor'u 5-0 mağlup etti. Mavi Beyazlılar, son üç maçta rakip filelere 11 gol bıraktı. 

Gürpınarspor deplasmanında takımı yalnız bırakmayan Arnavutköy Belediyespor yönetiminden Özel Kalem müdürü A.Menaf Batur ve Başkan Mahmut Okur protokol tribününde maçı izledi.

Oldukça genç bir kadroya sahip Gürpınar karşısında temkinli başlayan Arnavutköy Belediyespor, ilk dakikalarda rakip takım baskılarını kırma çabaları vardı. Çok koşan ve rakibini kendi sahasına hapsetme çabaları içindeki ev sahibi Gürpınarspor, bu taktiğinde ilk dakikalarda başarılı göründü, fakat tecrübesiyle oyuna hakim olan ve rakip atakları orta saha üzerinde kontrol eden Arnavutköy Belediyespor beklediği gole 18.dakikada kavuştu. Mustafa Sarıçan ile 0-1 öne geçen konuk ekip baskıları sonrası 39.dakikada bu kez Hilmi Can Ercan ile farkı ikiye çıkardı: 0-2

İlk yarı sonlarına yaklaşılırken 43.dkda Günün Başarılı gol sesi Mustafa Sarıçan bir kez daha sahneye çıktı ve farkı 3 yaptı, skor 0-3 oldu. İlk yarı kalan dakikalarda başka gol olmazken genç kadrosu ile direnç gösteren Gürpınar spor son anlarda gol fırsatından yararlanamadı.

İkinci yarı 54.dakikada Mustafa Sarıçan kendisinin üçüncü takımının dördüncü golünü atarak farkı dörde çıkardı. Karşılaşmanın son anları bu kez Burak Güngör ile gol bulan Konuk ekip Arnavutköy Belediyespor karşılaşmadan 0-5 galip ayrıldı. 

'Üzerimizdeki baskıyı kırdık'
Teknik direktör Adem Mandıralı, maç sonrası futbolcularını tebrik ederken, "Ligin ilk yarısı bitime bir maç kala alınan farklı skor hepimiz üzerindeki baskıyı kırmıştır, kalan son maçımızı ve ligin ikinci yarısı oynayacağımız karşılaşmalarda, kaybedilen puanların telafisi için uğraşıp hak ettiğimiz yerlerde olmaya çalışacağız" dedi.

YerelFutbol.com










Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...