Salı, Kasım 22, 2016

Ağabey-kardeş rakip oldular


Aydın 1. Amatör Küme 1. Grup'ta mücadele eden Çobanisaspor, ilk maçta mağlup olduğu Pamukspor'a bu kez de evinde 6-5'lik skorla mağlup oldu.

Pamukören Stadı'nda oynanan maçta Pamukspor, Çobanisaspor'u 6-5'lik skorla mağlup etti. Pamukspor'a galibiyeti getiren golleri Emre (3), İsmail (2) ve Buğra atarken, Çobanisaspor'un gollerini Uğur (2), Gökhan (2) ve Melih attı. 

Yedek kaleci olmayınca...
Çobanisaspor kalecisi Süleyman, rakibine sert müdahalesi sonrası kırmızı kart gördü. Yedek kalecisi olmayan Çobanisaspor'da, kaleye Hüseyin geçti. Çobanisaspor, kırmızı kart sonrası oyundan düştü ve mağlup olmaktan kurtulamadı. Pamukspor'un ligde aldığı 2 galibiyette Çobanisaspor'dan oldu.

Üç yıl sonra yeniden rakip oldular
En son 10 Kasım 2013'te Kuyucak Stadı'nda karşı karşıya gelen Çobanisasporlu ağabey Gökhan İleri ile Pamuksporlu kardeşi Aydın İleri, 3 yıl sonra Pamukören Stadı'nda karşılaştı. 3 yıl önce oynanan karşılaşmayı Pamukspor 2-0 kazanırken, bu sene de kardeş Aydın İleri'nin takımı Pamukspor, abi Gökhan İleri'nin takımı Çobanisaspor'u 6-5 mağlup etti. 

HABER-FOTOĞRAF: ARİF YILMAZOĞLU- www.aydindenge.com.tr

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.