Pazar, Kasım 13, 2016

36 yaşında hala gençlere taş çıkartıyor


Yıllarca profesyonel oynadı. Birçok kişi bitti artık bırak derken onun futbol sevdası bitmek bilmedi. Hala futbol yaşantısına devam ediyor. 

Geçen sene ki başarılı performansından sonra herkes bırakacak artık diye beklerken kendisi hala ''ben bitmedim, hala yapabileceklerim var ve tecrübelerimi sahada genç arkadaşlarıma aktaracağım'' dersine hareket ediyor sahada ve bunu da başarıyor. Saha içinde tam bir ağabey. Herkes ona saygı duyuyor ve lafını dinliyor. Hafta içi Başakşehir, lider Bollucaspor'u konuk ederken ben de Ramazan'ın bu sezon neler yaptığını merak ederek Cebeci Stadyumunun yolunu tutmuştum. Maç öncesi yağan sağanak yağmur futbolcuları biraz etkileyecek gibiydi. Ama Ramazan tecrübesiyle hem oynadı hem de arkadaşlarını oynattı. Hem efendi kişiliğiyle, hem düzgün karakteri ile tam bir profesyonel. Hakeme yoğun itirazların olduğu dönemde hakemi yanına gidip onunla konuşması bile tam bir olgun futbolcunun yapabileceği türdendi. 

Açıkçası, ne diyeyim. Sahada ki duruşun, arkadaşların ile uyumun, efendi duruşun ve tavırlarınla tam bir örneksin. Bu yaşında bile hala futbolun göz dolduruyor. Hele ki sağ taraftan alıp kale çizgisine kadar indiğin pozisyon hala aklımda. 

Ben seni izlerken büyük zevk aldım. Seni seyreden diğer gençler de seni örnek alırlar inşallah. Bence sen daha oynarsın be kaptan.

Seni Başakşehir'e kazandıranları da tebrik etmek lazım. Ünal hoca ve Ahmet başkan iyi iş yapmışlar. Onlara da kocaman tebrikler. 

Futbolcununda ahlaklısı derler ya, işte bu tarif sana göre. 

Yolun ve bahtın açık olsun kaptan. Tekrar tebrikler. 

HABER&FOTO: EMRE İSPANLAR

     

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...