Cumartesi, Ekim 15, 2016

Yeşilova Esnafspor'dan Beykozspor'a Teşekkür.


Yılmaz AKTEPE/Yeşilova Esnafspor Yönetim Kurulu, Bu hafta Ligin 6.Haftası deplasmanda oynanan Beykozspor maçına ilişkin bir mesaj yayınladı. Mesajda, Beykozspor1908 Kulüp Başkanı ve yönetimine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür edildi.
İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grupta mücadele eden Yeşilova Esnafspor Bu hafta sonu deplasmanda oynanan Beykoz 1908 spor karşılaşmasına ilişkin bir teşekkür mesajı yayınladı. Yeşil-Beyazlı Kulüp Yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;
“Geçen hafta cumartesi günü 2016-2017 sezonunun 6. maçını Beykoz deplasmanında Beykoz 1908 spor ile zorlu bir maça çıkmış olduk. Öncelikle 2016-2017 sezonunun hayırlı olmasını ve sporun centilmen ruhu içinde geçmesini diliyoruz. Zorlu ve gergin geçmesi beklenen müsabakada, maç öncesi esnasında ve sonrasında olumlu mesajlar veren, bizlere yapılmak istenen taşkınlıklara engel olan değerli Beykoz 1908 spor Kulüp Başkanın’a ve yönetimine şahsım kulübüm ve kentim adına teşekkür ediyorum. Spor’un ne olursa olsun centilmenlik ve kardeşlik olduğunun çok güzel bir örneği oldu. Umarım bu örnek davranış gideceğimiz bütün deplasmanlarda görmüş oluruz. Yeşilova Esnafspor olarak ikinci devre maçında sayın kulüp başkanı ve yönetimini misafir etmekten büyük keyif alacağımızı ifade etmek isteriz. Bundan sonraki müsabakalarda Beykoz 1908 spor’a başarılar diliyoruz.”

Yeşilova Esnafspor Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulaş.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.