Cumartesi, Ekim 01, 2016

Yenicespor hücuma geçti

Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden Yenicespor, transferlerine hız kesmeden devam ediyor. Forvet hattını güçlendirmek isteyen Süper Amatör ekibi Hamitler spor’dan İlker Gündoğdu’yu renklerine bağladı.

Yenicespor yaptığı transferler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. İmza töreninde konuşan Yenicespor basın sözcüsü Ali Göztepe “Süper Amatör Lig’de sezon öncesi hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Kadro derinliğini artırmak adına eksik bölgelerimize gerekli transferleri yapmaya devam ediyoruz. Hazırlıklarımız son derece olumlu bir tempoda ilerliyor. Hamitler spordan transfer ettiğimiz İlker Gündoğdu’nun takımımıza çok faydalı olacağına inanıyoruz” dedi.

İlker gündoğdu Kimdir ? 2007 yılında Bursa Maliyespor’da futbol yaşantısına başlayan Gündoğdu, Daha sonra Yeni Karamanspor formasını 2 sezon giyen deneyimli hücum oyuncusu etkili performansı ile 2012 yılında Karacabeyspor ile anlaşarak profesyonelliğe geçiş yaptı. Karacabeyspor’un üç sezon boyunca formasını terleten Gündoğdu, daha sonra Amatöre dönüş yaparak, sırasıyla Fethiye İdmanyurdu, Orhangazispor ve Hamitlerspor formalarını terletti. Başarılı forvet oyuncusu Yenicespor ile anlaşarak, ekim ayında başlayacak olan yeni sezonda Yenicespor forması giyecek.

Başarılı oyuncu, Yenicespor gibi hedefi olan bir takımı tercih ettiği için mutlu olduğunu ve oynayacağı futbolla takımına büyük katkıda bulunacağını söyledi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.