Pazartesi, Ekim 10, 2016

U17 Takımı İETT otobüsüyle maça gitti


İstanbul U17-B Ligi 17. Grup'ta yer alan Zekeriyaköyspor, yeni sezona imkansızlıklar içerisinde  başladı. Sarıyer ilçesi temsilcisi, sezonun ilk maçına toplu taşıma aracı ile gitti.

Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköyspor, Fatih Terim'in sözleşmesinin konuşulduğu bir dönemde Türk futbolunun acı tablosunu bir kez daha gözler önüne serdi. Sezonun ilk karşılaşmasını kendi sahasında oynayan Kırmızı-Beyazlıların U17 takımı, maddi imkansızlıklar ve kulübe ait bir araç bulunmadığı için mücadeleye toplu taşıma aracıyla gitti.

Bu şartlarda Bahçeköy Orman Fakültesi Sahası'nda Yıldızspor'u konuk eden ev sahibi ekip, sadece 12 kişiyle gittiği mücadeleden 4-0 mağlup ayrıldı. 

Belediye dış saha maçlarında destek veriyor
İstanbul'da birçok ilçe belediyesi amatör spor kulüplerinin maçlara ulaşımını sağlıyor ancak bu destek diğer ilçelere seyahatte geçerli. Sarıyer Belediyesi de birçok belediye gibi ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin sadece dış saha maçlarına ulaşım desteği verirken, iç saha karşılaşmalarında bu desteği sağlamıyor.

Esasen Zekeriyaköy'e yakın olarak Kilyos Sahası olmasına rağmen yıllardır bu sahanın yeniden hizmete girmemesi ve atıl durumda olması nedeniyle ilçede birçok kulüp Çayorbaşı ve Bahçeköy statlarını kullanmak durumunda. Nitekim Zekeriyaköyspor da yaklaşık 30 dakika uzaklıktaki Bahçeköy'e gitmek durumunda.

Yerel Futbol Özel Haber



Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.