Pazartesi, Ekim 10, 2016

Sekbanlarspor 'mesud' olamadı

İstanbul Süper Amatör Lig 10. Grup mücadelesinde Sekbanlarspor, bir penaltı kaçırdığı karşılaşmada İstanbul Mesudiyespor ile 0-0 berabere kaldı. 

Paşabahçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Oğuzhan Uğurlu, Salim Şanlıer, Ufukcan Pür hakem triosu üstlenirken saha komiserliğini Mehmet Saim Koru yaptı. 

Maça Sekbanlarsporlu futbolcuların vuruşu ile başlanırken mücadelenin ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken her iki tarafta rakip kalede gol bulamadı.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi İstanbul Mesudiye takımı atakları ile rakip defansı bunaltırken 61. dakikada Şeref Kuru’nun ceza sahası dışından yaptığı sert ve düzgün vuruş kale direğinin hemen yanından kaleye giderken Sekbanlarspor kalecisi Ahmet Murat Pekiçli mükemmel bir kurtarışla köşeden topu çıkarmayı başardı. 

Mesudiyespor 10 kişi
68. dakikada İstanbul Mesudiye futbolcusu Hakan Kökçü rakibine sert girerek hakem Oğuzhan Uğurlu tarafından kırmızı kart ile cezalandırarak takımını sahada 10 kişi bıraktı. 

Penaltı kaçtı
76. dakikada Sekbanlarspor futbolcusu Ozan Arslanağız ceza sahası içinde düşürülünce kazanılan penaltı için beyaz noktaya dikilen topun başına golcü futbolcu İsmail Yılmaz geçerken topu kaleci ramazan Demir’e isabet ettirince maç golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Bu sonuçla İstanbul Mesudiye 11 puanla grup liderliğini sürdürürken Sekbanlarspor 9 puanla 3. sırada kaldı.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA KAYNAK















Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...