Cumartesi, Ekim 08, 2016

Örnekköyspor sezona hazır


Beykoz’un 1. Amatör Küme'deki takımlarından olan Örnekköy Spor Kulübü 1.Hafta Bay gözüktüğü için 2016-2017 sezonunun ilk maçına bu Pazar günü çıkacak. Deplasmanda Cevizli Anadolu Spor ile karşılaşacak olan Örnekköyspor’da sakatlığı bulunan Mustafa Keskin’in dışında eksik bulunmuyor. Karşılaşma Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadında saat 14.00’da başlayacak.

Örnekköyspor bu yıl liglerde 4. Kez mücadele edecek. 2.Sezonunda şampiyonluk yaşayan ve geçtiğimiz sezon 1.Amatör ligde mücadele eden Örnekköyspor şampiyon kadrosundaki yıldız futbolcularını elinde tutamadı ve yeni bir takım kurdu ancak; ligin sonuna doğru işler iyice kötüye gitti ve ligde kalmayı son anda başardı.

Takım Şahin'e emanet
Yönetim geçtiğimiz yıldan dersler çıkararak takımın başına bu sezon tecrübeli bir ismi hoca olarak getirdi ve Teknik Direktör Kadir Şahin’le anlaştı. Kadir Hoca kulübe ve takıma yeni bir ivme kazandırdı. Kadrosunu da hemen hemen baştan aşağıya yenileyen Örnekköyspor daha tecrübeli ve usta ayaklardan kurulu bir kadro oluşturdu. Tecrübeli isimlerin yanında genç isimleri de kadroya katarak yeni yıldızlar çıkarmaya aday bir kulüp haline geldi. Teknik Direktör Kadir Şahin ve takım kaptanı Savaş Güney takımına oldukça güveniyor. Futbolcular şampiyonluğa inanmış durumda. Takım 3 aydır yoğun bir idman temposu içerisinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Fizik olarak futbolcular oldukça iyi durumda.

Takımın yanı sıra Yönetimde tesislerini iyileştirmek, futbolcularına daha rahat bir ortam sunmak ve eksiklerini gidermek için yoğun bir tempo içinde çalışıyor. Bu sezon, bu birliktelik ve takım ruhuyla Örnekköy’de iyi şeyler olacak gibi.

'İsminden söz edilen bir kulüp olacağız' 
Kulüp Başkanı İsmail Türkoğlu ile yaptığımız kısa söyleşide şunları belirtti:

“Sizin de bahsettiğiniz gibi geçen sezondan iyi dersler çıkardık. Yeni ve deneyimli hocamız Kadir Şahin ile birlikte iyi bir takım oluşturmaya çalıştık. Gayet iyi bir takım olduğumuza, gerçekten bir “TAKIM” olduğumuza inanıyorum. 22 tane pırıl pırıl, istekli, karakterli, yürekli ve özverili futbolcuya sahibiz. Hocamızda kulübe büyük katkı yaptı. Bize itici güç oldu. Her geçen yıl kulübün üzerine yeni bir şeyler koyuyoruz. Tesisleşiyoruz, artık bir alt yapıya da sahibiz. Ben ve yönetimim burada geçiciyiz belki ama şu anda bizler Örnekköyspor’un geleceğinin temellerini oluşturuyoruz. İleride inşallah kendi kendine dönebilen, dış desteğe daha az ihtiyaç duyan, isminden daha çok söz edilen bir kulüp olacağız. Bu bağlamda da 4 yıllık sürecimizin başlangıcından bu güne kadar kulübümüz için kim bir çivi çakmış, kim bir tuğla daha koymuş, kim maddi manevi katkı yapmışsa hepsinden Allah razı olsun diyoruz. Her zaman söylüyoruz “Biz Bir Aileyiz” diyoruz. Gelen hocalarımız, topçularımızda bu ailenin bir parçası oluyor. Bu havayı teneffüs ediyor, bizi tanıyor, ne yapmak istediğimizi görüyor ve bizim için ona göre mücadele ediyor. İnşallah iyi bir sezon geçirir ve sezonun sonunda Şampiyonluk sevincini yaşarız.”

HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...