Cumartesi, Ekim 22, 2016

Merkezefendispor sonunu getiremedi

İstanbul Süper Amatör Küme 3.grup mücadelesinde Merkezefendispor kendi saha ve seyircisi önünde Kestanelikspor'u konuk etti. Zirve mücadelesinden kopmak istemeyen iki ekibin mücadelesi her iki yarıda atılan karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi.

Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip 4.dakikada Onur'un kafa vuruşunda ofsayt bayrağına takıldı.8.dakikada konuk ekipten Berker'in vuruşunda kaleci Ergin mükemmel bir kurtarışla gole izin vermedi.

13.dakikada Murat'ın pası ile sağ kanatta buluşan tecrübeli oyuncu Erkan'ın arka direğe akıl dolu pasını Kerem boş çevirmeyerek ağlara gönderdi 0-1. Golden sonra da Murat'ın yönlendirdiği ataklarla pozisyon arayan konuk ekip aradığı golü bulamayınca 32.dakikada kalesinde golü gördü. Genç ve dinamik bir ekip olan ev sahibi ekip pozisyon bulmakta zorlandığı dakikalarda duran toptan beraberliği yakaladı. Kullanılan korner atışında Nuri'nin vuruşu beraberlik sayısını getirdi. 37.dakikada Hasan-Yiğit verkaçında Hasan'ın vuruşu üstten auta gitti. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarının ilk tehlikeli atağı konuk ekipten geldi. 52.dakikada ceza sahasına yapılan ortada topla buluşan Özgür kaleye vurmak yerine pas vermeyi tercih edince konuk ekip mutlak bir golden oldu.

Pozisyonu başlattı golü attı 

Ev sahibi ekip özellikle Yiğit ve Eren ile etkili ataklar geliştirdiği  dakikalarda Hasan'ın başlattığı pozisyonda golü buldu. Hasan orta sahadan aldığı topu Yiğit'e aktardı, Yiğit'in sol kanada pasında Eren'in adrese teslim ortasını Hasan ceza sahası içinde düzgün kafa vuruşu ile ağlara gönderdi  2-1.

64.dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Eren'in sert vuruşu yandan auta çıktı.Oyunun son bölümünde konuk ekibin baskısı vardı. 89.dakikada baskı sonuç getirdi. Merkezefendispor ceza sahası içinde Akın, Burak'ın müdahalesi ile yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Oktay Koçak tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Berker topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi 2-2.

Uzatma dakikalarında heyecan doruktaydı. Ev sahibi ekip üst üste kazandığı kornerlerle tehlikeler yarattı. Uzatmanın son dakikasında Kestanelikspor ceza sahasındaki karambolde Onur'un kafa vuruşu direğin az farkla üstünden auta gitti ve zorlu doksan dakikada puanlar paylaşıldı 2-2.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiseriz Sayın Necati Ateş'e teşekkür ederiz.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN





Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...