Cumartesi, Ekim 01, 2016

Küçükköyspor deplasmanda istediğini aldı

                            
Yılmaz AKTEPE/İstanbul Süper Amatör lig 2.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçüköyspor deplasmanda Küçükçekmecespor takımını 2-0 mağlup ederek lider Bakırköyspor'un ensesinde.
Ligin 4.Haftasında Küçükçekmece Metin Oktay Sahasında Küçükçekmecespor ile Küçükköyspor takımları karşı karşıya geldiler
Metin Oktay Sahası'ndaki bu önemli maça her iki takım taraftarı büyük ilgi gösterirken, misafir takım Küçükköyspor taraftarları, Küçükçekmecespor taraftarı ile birlikte aynı tribünü paylaşarak futbol ve tribün adına güzel görüntülere sahne oldular.
Müsabakaya hızlı başlayan misafir takım Küçükköyspor 10.Dakikada Stevenin attığım gole ilk yarıyı 1-0 öne kaptı.
İkinci yarıda oyun hakimiyetini alan misafir takım Küçükköyspor 50. dakikada Gökhan ile ikinci gollü bularak farkı ikiye çıkardı.
66. dakikada Küçüköyspor'da Taner ikinci sarı kart ardından kırımızı kartla oyun dışı kaldı ve yeşil siyahlı takım müsabakanın geri kalan süresinde sahada 10 kişi mücadele vererek karşılaşmayı 2-0 kazanmasını bildi ve üç puanı alarak iddiasını sürdürdü.
Ev sahibi Küçükçekmecespor ise dördüncü maçında da mağlup olarak haftayı puansız kaparak grupta son sıradaki yerinde kaldı.

















Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...