Cumartesi, Ekim 01, 2016

Kelle İbrahim Turnuvası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu

Beykoz İlçesinin en eski ve en uzun soluklu turnuvası olan –Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvası-nda Grup maçları hafta içinde gerçekleşen müsabakaların ardından tamamlandı. İki grupta toplam 14 takımım iştiraki ile başlayan heyecanda gruplarında ilk 4 sırayı alan 8 takım çeyrek final müsabakası oynamaya hak kazandı.

Hafta içinde Çarşamba-Perşembe günleri gruplarda son karşılaşmalar oynanırken fileler fazlası ile havalandı. Bu arada takımsal düzeyde başarıların yanı sıra gol krallığı noktasında da müthiş bir çekişme yaşanmakta. Halen Anadoluhisarı Takımından İrfan Avşar kaydettiği 12 gol ile zirvedeki yerini sağlama almış görünmekte.

Oynanan maçların ardından A Grubunda ilk dört sırayı elde eden Anadoluhisarı-Bağcılar-Kavacık Medistate Hastanesi ve Veteranlar Takımı, B Grubunda ise Ayyıldız-Osmanlıspor-Ortaçeşme Palamar ve Bosphorus Çeyrek finale adlarını yazdıran takımlar oldular. 

Çeyrek Final eşleşmeleri şöyle oluştu:

2 Ekim 2016 Pazar
18.00 Ayyıldızspor-Veteranlar
19.05 Osmanlıspor-Kavacık Medistate Hastanesi
20.10 Anadoluhisarı-Bosphorus
21.15 Bağcılar-Ortaçeşme Palamar

Hiç yorum yok:

Silivri Tepecik'i tek golle geçti

TFF 3. Lig 3. Grup'ta play-off'u daha önceden garantileyen Silivrispor son hafta maçında deplasmanda, rahat bir konumda bulunan Büyü...