Perşembe, Ekim 06, 2016

Amatörün Ramos'u Hasköyspor'da


İstanbul Süper Amatör Küme'de ilk dört hafta oynadığı maçlarda galip gelerek dikkatleri üzerine çeken Hasköyspor, tecrübeli stoper Erhan Yeygül'ü transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

'Ramos' lakaplı 1987 doğumlu oyuncu geçen sezona Süper Amatör Lig ekiplerinden Acıbademspor'da başlamış, daha sonra 1. Amatör Lig takımlarından Doğangüneşspor'a transfer olmuş, son olarak da Kemahspor'a geçmişti.

Hırslı ve mücadeleci futboluyla bilenen, hava toplarındaki hakimiyeti, sürpriz gol ve asistleriyle dikkat çeken Erhan, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada "Hasköyspor gibi köklü bir camiaya geldiğim için mutluyum. Geçen sezon Kemahspor'da yaşadığım şampiyonluk sevincini Hasköyspor camiasında tekrarlamak istiyorum. Kemahspor camiasına da çok teşekkür ediyorum. Kendilerinin her zaman kalbimde çok özel bir yeri olacak" dedi.

Şampiyonluklara alışık!
Futbola İcadiyespor'da başlayan ve alt yapısını bu kulüpte alan Erhan daha sonra Acıbadem Üsküdar SK'ye geçti ve bu ekibin tarihinde ilk kez 1. Amatör'e çıkan kadrosunda yer aldı. 
Erhan geçen sezona ise 1. Amatör'de Acıbadem Üsküdar'da başladıktan sonra ara transferde Doğangüneşspor'a transfer oldu ve Kırmızı-Beyazlılar'ın 1. Amatör Lig'e çıkmasında önemli pay sahibi oldu. 
Başarı oyuncunun CV'sinde İstanbul Ataşehirspor, Dolayobaspor (Süper Amatör) Kurtköyspor (Süper Amatör) da yer alıyor.

Kemahspor'dan teşekkür mesajı
Erhan'ın transferi nedeniyle eski kulübü Kemahspor da oyuncuya bir teşekkür mesajı yayımladı. Kırmızı-Lacivertlilerden yapılan açıklamada "Duruşu ile ahlakı ve dürüstlüğü ile takımı sahiplenmesi, terinin son damlasına kadar mücadele etmesi ile gönüllerimizde taht kurdu. Şimdi kendi isteği ile bir karar alarak Hasköyspor'a transfer oldu. Burası Kemahspor, burada asıl olan vefadır. Biz Erhan Yeygül'ü unutmayacağız, sevgiyle, saygıyla ve minnetle her zaman gönlümüzde aramızda yaşatacağız. Sen de bizi unutma Erhan Yeygül. Yolun açık, şansın bol olsun" denildi.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...