Perşembe, Ekim 06, 2016

Gökhan Işıldağ Hereke'den ayrıldı

Bu sezon başında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kocaeli Belediyesi Hereke Yıldızspor'a transfer olan golcü oyuncu Gökhan Işıldağ Kocaeli temsilcisinden ayrıldığını açıkladı. Genç yaşına rağmen profesyonel lig kariyeri ile göz dolduran oyuncu İstanbul'da hedefi olan bir takımda forma giymek istediğini belirtti.

Futbola Zeytinburnuspor'da başlayan ve henüz 17 yaşında iken profesyonel sözleşme imzalayan golcü oyuncu profesyonel lig kariyerine Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Erganispor, Bursa Nilüferspor A.Ş. ile devam ederken 2013-2014 sezonunda Çorumspor'a transfer oldu. Sonrasında Gaziantep temsilcisi Şahinbey Belediyespor'a transfer olan başarılı oyuncu bir sonraki sezon Yenibosnaspor forması ile mücadele etti. Geçtiğimiz sezonu Düzce temsilcisi Sivrikaya Sinerjispor'da geçiren forvet oyuncusu atıığı 20 golle Düzce ekibinin grup şampiyonu olmasında büyük pay sahibi oldu.

Golcü oyuncunun  Bölgesel Amatör Lig'de 23 maçta 4 gol, TFF 3.Lig'inde 23 maçta 2 gol,  TFF 2.Lig'inde 21 maçta 2 golü bulunuyor.

HABER-ERDEM SAĞOLAN

Yorum Gönder

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.