Cumartesi, Ekim 15, 2016

Feriköy üçlük attı

İstanbul Süper Amatör Küme 8.grup mücadelesinde 10'ar puanlı iki ekip İstanbul Konyaspor ile Feriköyspor, Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zorlu doksan dakika sonunda gülen ekip 1-0'lık skorla Feriköyspor oldu.

Mücadeleye etkili başlayan konuk ekip oyunun ilk çeyreğinde oyunun mutlak hakimiydi. Sol kanattan Muhammed ile etkili olan konuk 8.dakikada Tunç'un yakın mesafeden vuruşunda kaleci Yusuf'u geçemedi. Baskısını sürdüren konuk ekip aradığı golü 16.dakikada buldu. Ceza sahası içinde Tunç'un kale önüne gönderdiği top defans oyuncusu Kemal'in pazu bölgesine çarptı. Mücadelenin hakemi Burak Kaplan, Kemal'in kolunu açtığını belirterek elle oynamayı hükmetti ve penaltı noktasını gösterdi. İtirazlar sonucu değiştirmedi ve Kemal sarı kart gördü. Topun başına geçen Emin Çelik'in sert şutunda kaleci Yusuf'un müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu: 0-1

Yediği gol sonrasında kendine gelen ev sahibi ekip Çağatay ile sağ kanadı zorlamaya başladı. İlk yarım saatten sonra oyunda dengeyi kuran Fatih temsilcisi 32.dakikada Çağatay'ın ortasında Halil İbrahim'i buluşturdu, Halil İbrahim'in pasında İsmail'in sert şutu Feriköy defansından geri döndü.

37.dakikada Halil İbrahim, Feriköy ceza sahasında Gökhan ile mücadelesi sonrasında yerde kaldı. Ev sahibi ekip penaltı beklerken mücadelenin hakemi devam kararı verdi. 41.dakikada ani gelişen Feriköy atağında Tayfun'un pası ile buluşan Tunç ceza sahasına girdi, uzak direğe vuruşu kale direğinin yanından auta çıktı. İlk yarı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Penaltı kaçtı
İkinci yarıda rüzgarı da arkasına alan ev sahibi ekip oyuna dengeli başladı. Her iki ekipte pozisyon bulmakta zorlanırken 68.dakikada İstanbul Kopnyaspor ceza sahasında Tayfun, Mehmet'in müdahalesi ile yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Burak Kaplan bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Adem'in vuruşunda kaleci Yusuf penaltıyı kurtardı.

77.dakikada Halil İbrahim'in frikik vuruşunda kaleci Volkan topu çelmeyi başardı. 82.dakikada ev sahibi ekibin golcü oyuncusu Halil İbrahim, Feriköy ceza sahasında topla buluştu, vuruşunda top yan ağlarda kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu mücadeleyi kazanan konuk ekip üç puanın sahibi oldu ve zirve takibini sürdürdü. 

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Fahri Aşıcı'ya teşekkür ederiz.


Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ. 

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN








Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..