Perşembe, Ekim 06, 2016

Başakşehir ikitelli Köyiçi kaldığı yerden devam


Geçtiğimiz sezon fırtına gibi eserek 2.Amatör Lig 4.Grup şampiyonu olarak sezonu kapatan Volkan Şapmaz'ın talebeleri hız kesmeden 1.Amatörde ki ilk maça da galibiyetle başladı.

Karşılaşmanın 20.dakikasında başında konuk ekip Canberk Gökalp ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra Akalanspor karşı kalede gol arasada, Başakşehir İkitelli Köyiçi defansı ve kalecisi buna izin vermeyince aranılan gol bir türlü gelmedi. 35.Dakikada Kerem'de Akalanspor'u 10 kişi bırakınca, geride olan Akalanspor için zor dakikalar başladı. Devrede başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi.

Eksik olan Akalanspor'a karşı herkes farkın artacağını beklerken, Akalanspor müthiş bir direnç göstererek 60.dakikada Serhat Erdem ile eşitliği yakaladı.

Henüz beraberlik golüne sevinemeden, takımın 10 numarası Nuri Güldalı sahnete çıkarak, 61.dakikada Başakşehir İkitelli Köyiçi'ni 2-1 üstünlüğe taşıdı. Karşılaşmanın 79.dakikasında ise golcü isim Volkan Beytekin konuk ekip adına golü kaydederek hem mücadeleyi 3-1'e getirdi. Hem de karşılşamada son sözü söyleyen isim oldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...