Salı, Ekim 04, 2016

Balkan Yeşilbağlarspor tek attı, üç puan aldı

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta İdealtepespor, sahasında Balkan Yeşilbağlarspor'u ağırladı. İlk yarısı golsüz geçilen maçta Pendik temsilcisi Balkan Yeşilbağlarspor, 80. dakikada takım kaptanı Cankılıç Yatkın’ın ayağından bulduğu golle ilk haftayı 3 puanla kapattı.

Müsabakanın ilk devresinde çok üstün gözüken Balkan Yeşilbağlar bulduğu bol pozisyonları tabelaya yansıtamayınca soyunma odasına 0-0 skorla girdi.

İkinci devre etkisini devam ettiren konuk ekip 46. dakikadan 80. dakikaya kadar bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Antrenör Turgay Yalçın'ın oyunun 65.dakikasında yaptığı değişiklikler ile oyun üstünlüğünü daha da artıran Balkan Yeşilbağlarspor,  80. dakikada kaptan Cankılıç'ın fırsatçılığını konuşturması ile tabelayı lehine değiştirmeyi başardı. Bu golden sonra ev sahibi İdealtepespor yapmış olduğu ataklardan sonuç alamayınca maç konuk ekip Balkan Yeşilbağlarspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Ligin ikinci haftasında BalkanYeşilbağlarspor sahasında Taşdelenspor’u ağırlayacak. İdealtepespor ise İçerenköy idman Yurdu’nun konuğu olacak.

HABER: MUSTAFA OSMANOĞLU

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin buldozer gibi

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor sahasında İstanbul Giresunspor'u 7-0 yenerek 7. maçını kazandı.