Salı, Nisan 12, 2016

Yeniköyspor 'gecikmeli' şampiyon


İstanbul U19 1. Ligi 18. Grup'ta iki takım da sezonu aynı puanla tamamlayınca, şampiyonu belirlemek için oynanan maçı 2-0 kazanan Yeniköyspor, şampiyon oldu.

Vefa Stadı'nda oynanan karşılaşmada Yeniköyspor, Batı Trakyaspor ile karşılaştı. İlk yarısını golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısına Sarıyer temsilcisi etkili başladı. Rakibinin kendi kalesine attığı golle kupanın bir ucundan tutan Yeniköyspor, Umut'un attığı golle kupaya iyice sarıldı. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Kırmızı Beyazlılar, gecikmeli de olsa grup şampiyonluğunun sevincini yaşadı. 

Grup şampiyon olan Yeniköyspor, sergilediği performansla muhteşem bir istatistiğe de imza attı. Sezonun ilk maçında Batı Trakyaspor'a 2-1 yenilen Sarıyer temsilcisi, ardından oynadığı 11 maçın tamamını kazanarak iddiasını ortaya koydu. Sezonu rakibiyle birlikte 33 puanda tamamlayınca bir maç daha oynamak durumunda kalan Yeniköyspor, 12. maçını da kazanmayı başardı. 

Sarıyer temsilcisi, U19 Türkiye Şampiyonası İstanbul elemeleri 2. turunda Gazi Mahallesispor ile karşılaşacak. 

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin buldozer gibi

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor sahasında İstanbul Giresunspor'u 7-0 yenerek 7. maçını kazandı.