Salı, Nisan 12, 2016

Karacaköy kendine geldi


İstanbul 2. Amatör Lig 1. Grup'ta iki haftadır galip gelemeyen Karacaköy Belediyespor evinde Kumburgazspor'u 6-0 yenerek 1. Amatör Lig yarışını sürdürdü.

Karacaköy Stadı'nda ara ara sağanak yağış altında maçta gol perdesini 15. dakikada Volkan Ogur plase bir vuruşla açtı. 
25'te Cem Özsoy sağdan arka direğe adeta adrese teslim bir orta yaptı, Mertcan Erkan kafa vuruşuyla durumu 2-0 yaptı. Bu dakikalarda oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi ekip oyunu istediği gibi yönlendirmeye başladı. 32'de Volkan Ogur kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı: 3-0.
38. dakikada Aras Cinser yaklaşık 25 metreden sert ve düzgün bir şutla kaleiciy mağlup etti: 4-0.
İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarı gollere devam 
Gol sağanağı ikinci yarıda da devam etti. 60. dakikada Mertcan Erkan'ın sağ kanattan kestiği ortada Ozan Beyaz'a topu boş kaleye yuvarlamak kaldı: 5-0
İlerleyen bölümde Kumburgaz atağında Karacaköy Kalecisi Mennan objektiflere poz verircesine yaptığı plonjon ile gole izin vermedi. 

75. dakikada Ozan Beyaz ceza alanı içinde yer kaldı, hakem de tereddütsüz penaltı noktasına koştu. Meşin yuvarlağın başına geçen Volkan Ogur kaleci ve topu ayrı köşelere yollarken maçtaki 3. golünü atarak hat-trick yapmış oldu.
85. dakikada genç Enes Kızıler'ın şık bir röveşata denemesinde top az farkla üstten auta gitti. Maçta başka gol olmayınca Karacaköy sahadan 6-0 galip ayrılan taraf oldu.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.