Çarşamba, Nisan 20, 2016

Söğütlüçeşmespor'dan milli takıma

                                                             
U15 Futbol Milli Takımı’nın, 24-26 Nisan 2016 tarihlerinde Malta ile deplasmanda oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna geçtiğimiz yıl Söğütlüçeşspor’da forma giyen ve Beşiktaş’a transfer olan Burak Demirel U15 Futbol Milli Takımı aday kadrosuna çağrıldı.
Harun Özkan Hocan 10 Yaşında Avcılarspor da keşif ettiği 2001 Doğumlu Burak Demirel 2013 Yılında Bucaspor gittikten sonra Söğütlüçeşmespor’un başında olan Harun Özkan bir yıl sonra genç futbolcuyu Kırımızı beyazlı takıma transfer eder.
2014-2015 Futbol sezonunda U 14 Takımında önce grup şampiyonluğu ardından Türkiye şampiyonasında son 5 takım arasına Söğütlüçeşmespor adını yazdıran oyuncularından olan Burak Demirel Söğütlüçeşmespor takımında göstermiş olduğu performansı ile Beşiktaş Futbolcu Tarama Ekibi Şefi Caner Kaya’nın takip ettiği ve mutlaka alınması yönünde rapor doğrultsunda genç oyuncunun Beşiktaş’a transfer oldu.
2001 Doğumlu orta saha oyuncusu Burak Demirel bu sezonda Beşiktaş U 15 takımında başarılı bir performans göstererek Teknik Direktör Şenol Ustaömer yönetimindeki U15 Milli Takımımızın Aday kadroya davet edildi.
                                     
Teknik Direktör Şenol Ustaömer yönetimindeki U15 Milli Takımımızın Aday kadroya davet edilen oyuncular 21 Nisan 2016 Perşembe günü saat 13.00'te, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.
23 Nisan 2016 Cumartesi günü sabah saatlerinde Malta’ya gidecek olan milliler; ilki 24 Nisan 2016 Pazar günü saat 12.00’de, ikincisi 26 Nisan 2016 Salı günü saat 16.00’da olmak üzere Malta ile iki defa karşı karşıya gelecek. Milliler 27 Nisan 2016 günü yurda dönecek.

Kaleciler:
Muhammet Taha Tepe - Altınordu
Arda Akbulut - Trabzonspor
Defans oyuncuları:
Özgür Ortaç - Adana Demirspor
Batuhan Ekinci - Fenerbahçe
Ercan Saltık - Trabzonspor
Atalay Gürel - Altınordu
Süleyman Luş - Galatasaray
Bora Ulu - Trabzonspor
Orta saha oyuncuları:
Burak Demirel - Beşiktaş
Oğuzhan Akgün - Beşiktaş
Mustafa Kapı - Galatasaray
Fırat Güllü - Galatasaray
Mustafa Kaya - Altınordu
Yaser Yüce - Trabzonspor
Forvet oyuncuları:
Abdulkadir Çelik - Bursaspor
Oğuzhan Özcan - Fenerbahçe
İsmail Cem Kara - Trabzonspor
Ali Yavuz Kol - Galatasaray

 HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...