Cuma, Nisan 01, 2016

Küçükçekmece birlikteliğini görmek beni çok gururlandırdı.

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk öncülüğünde Futbolcular ve kulüp yöneticileri Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz makamında ziyaret etti.
U 15 Türkiye Şampiyonası’nda son 20 takım arasındaki yerlerini alan İkitelli spor, Söğütlüçeşme Birlik spor, 1-4 Nisan Tarihleri arasında Almanya'da Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin katılacağı turnuvaya katılacak olan Halkalı Taştepe spor, Türkiye Kadınlar 3. Liginde şampiyonluk yarışı veren Akdeniz Nurçelik Spor Kulübü Başkanı Nurcan Çelik, Bezirganbahçespor Kulüp Başkanı Hayatti Yolcu, Yeşilova Esnaf spor kulüp Başkanı Ahmet Ulaş ve başkan vekili Salih Yetik, Yeni Ufukspor Kulüp Başkanı Nusret Öksüz’ü Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk öncülüğünde Belediye Başkanı Temel Karadenizi makamında ziyaret ettiler.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz "Öncelikle bizlerin gururu olan genç sporcu kardeşlerimizi tek tek tebrik ediyorum. Özverili çalışmaları ile sporcu Antrenörlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Gençlerin başarıları bizleri canı gönülden sevindirmiştir. Genç sporcularımızı canı gönülden kutlayarak başarıların devamı diliyorum. Bizler her zaman spor camiasının yanında olduk ve destek verdik. Bu günden sonra da desteklerimiz devam edecektir.
Türkiye Müsabakaların da İlçemizin gururu olarak İlimizi temsil etmek çok güzel bir duygudur. Bu güne kadar İlçemizi gururla temsil ettiğiniz gibi İlimizi de temsil edeceğinize güvenim tamdır. Sizlere başarılar diliyorum.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece güçlü spor altyapısına sahip bir ilçedir. Buna her geçen gün yenilerini ekliyoruz. İlçelerimizde yüzme havuzları, kapalı spor salonları, çim sahaları gibi önemli tesislerimiz var.Geleceğin yıldızları projesi ile de öğrencilerimizi spor tesislerine taşımayı ve bu tesisleri daha etkin kullanmalarını hedefliyoruz. Tenis, atletimiz, jimnastik gibi salon salonlarında kulüplerimiz biraz daha branşlarını geliştirirse hem daha başarılı oluruz, hem de bu sporları daha geniş bir alana yaymış oluruz. Küçükçekmece bir spor ilçesidir.
Spor kültürünün bütün ruhuyla yaşandığı ve yaşatıldığı bir ilçe’dir. Bunu yaşatan bütün kulüplerimize ve sporcularımılza Küçükçekmece de birlikteliğinin sağlandığına değinen Başkanı Karadeniz, Burada bu güzel Küçükçekmece birlikteliğini görmek beni çok gururlandırdı. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ vecizesinin takipçisi olan Küçükçekmecemiz de burada görüyoruz.Sporcularımızın daha iyi yetişmesi, kötü alışkanlıklarının olmaması için gecesini gündüzüne katan antrenörlerimize  bütün katılımcılarla, spora gönül vermiş bu ilçemizle iftihar ediyoruz.
Bizim yaptığımız sizlerin ön görülerin izi sporcularımızla buluşturmaktır.Sporcularımızın anne ve babalarına da şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle gurur duyuyor ve teşekkür ediyorum dedi.
İkitelli spor ve Söğütlüçeşme Birlik spor kulüpleri kulüplerine vermiş olduğu katkı ve desteklerden dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e plaket ve isimi yazan forma hediye etti.
Halkalı Taştepespor da geçtiğimiz hafta Zeytinburnu Belediyesinin düzenlemiş olduğu Çanakkale Zafer futbol turnuvasındaki şampiyonluk kupasını başkan Karadeniz’e hediye ettiler. Belediye başkanı Temel Karadeniz bu güzel jestlerinden dolayı minik futbolculara ve kulüp başkanlarına teşekkür etti.



HABER:Yılmaz AKTEPE


Hiç yorum yok:

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.