Cuma, Nisan 01, 2016

Mehmet Çelik Yeşilova Esnafspor'da

İstanbul Süper Lig Amatör ekiplerinden Küçükçekmece Yeşilova Esnaf spor yönetimi önümüzdeki futbol sezonunda spor camiasının yakından tanıdığı Mehmet Çelik hocayı takımın başına Genel Koordinatör olarak göreve getirdi.
Hafta içi Yeşilova Esnaf spor Kulüp Balkanı Ahmet Ulaş ve başkan Vekili Salih yetik ile bir araya gelen Mehmet Çelik yapılan görüşmelere sonuna önümüzdeki futbol sezonunda Genel koordinatörlük görevini kabul ederek anlaşmaya vardı.

Geçdiğiz yıllarda çeşitli kulüpleri çalıştıran ve uzun süredir Tek Rumeli Tv spor müdürlüğü ve Mehmet Çelikle spor penceresi yapımcısı ve sunuculuğunu yapan tecrübeli ve deneyimli hoca Mehmet Çelik yaptığı açıklamasında Küçükçekmece Yeşilova Esnaf spor kulübü benim hiç de yabancı olmadığım bir kulüp Ahmet Ulaş ve Salih Yetik başkan ile zaten dostluğumuz ve arkadaşlığımız uzun yıllardan beri vardı. Çelik, 2,3 yıldır bu teklifi yapıyorlardı bende kendilerine teşekkür ederek bir gün kısmetse diyordum ve bugüne nasip oldu, yeni sezonun yeni bir umut olduğunu belirtirken, 2016-2017 futbol sezonunda hedeflerinin tüm kategorilerde hedeflerinin başarılı olmak olduğunu ve beni bu göreve layık gören Ahmet Ulaş ve Salih Yetik başkanlarıma teşekkür ederim dedi

Yeşilova Esnaf spor Kulüp Balkanı Ahmet Ulaş’da Mehmet Çelik hocamız bizim dostumuz ve arkadaşımız sürekli görüşüyor ve fikir alış verişinde bulunuyorduk 2,3 kere kendisine hocalık ve koordinatörlük teklifi yaptık yoğun olduğunu söyleyerek oyladı ve bugüne kısmet oldu onun deneyim ve tecrübeleri kulübümüze bir şeyler kazandıracağına inanıyor ve güveniyoruz hayırlı olsun dedi.

Yeşilova Esnaf spor Kulüp Balkan Vekili Salih yetik yaptığı açıklamasında Mehmet Çelik hocamız kendini ispatlamış şuanda spor çoğu futbol kulübünde onun yetiştirmiş oyuncular ve hocalar takım çalıştırmakta bizde kulüp olarak böyle deneyim ve tecrübe donanıma sahip olan bir spor adamının bilgi ve donanımlarından yaralanmak için uzun süredir diyaloglarda olduğumuz Mehmet Çelik hocamız görüşerek önümüzdeki futbol sezonunda Genel koordinatör olarak takımızın başına getirdik kendisine ve camiamıza hayırlı olsun dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE









Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.