Cuma, Nisan 22, 2016

Kocaelispor 50. yılında 3. Lig'i istiyor


Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, 24 Nisan 1966 yılında kurulan Kocaelispor'un 3. Lige yükselme play-off maçının, amatör liglerdeki son maçları olacaklarına inandıklarını söyledi.

24 Nisan Pazar günü Sultangazispor ile karşılaşacakları maçta Kocaeli'nin Eskişehir'e akın edeceğini belirten Başkan Bahri Yavuz, "Nerede oynayacağımız tabii ki de önemli ama öncelikle bizim neler yapıp ne kadar hazır olduğumuz önemli. Biz geçen sene bir final maçı oynadık ama maalesef bizim ve şehrin eksikleri vardı. Şimdi onlardan tecrübe aldık ve takım olarak sportif olarak hazırız. Stadın yeri de önemli ama dediğim gibi daha da önemlisi bizim neler yaptığımızdır. Biz yine Pazar günü bütün Türkiye’ye örnek olarak büyük bir coşku ve istek ile Eskişehir'i Yeşil Siyah'a boyayıp Kocaelispor’un centilmenliğine yakışan şekilde gideceğiz. Allah nasip ederse kupamızı alıp geri döneceğiz" dedi.



Bahri Yavuz
'Bir şehir göç ediyor'
24 Nisan Pazar günü 50. yıllarını kutlayacaklarına dikkati çeken Başkan Yavuz, "Bizim için iki duygu önemli. Biri 24 Nisan 1966 bizim kuruluşumuz. 50. yılın son günü de inşallah amatördeki son günümüz olacak. Her şeyden önce de biz ilk defa halk ile beraber bir organizasyon düzenliyoruz. Bizim için halkın başarması, stada gelen herkesin "Biz beraber yaptık" diyebilmesi önemli. "Biz başardık" diyebilmek için tarihi bir fırsat. Bana sorarsanız Kocaelispor'un en önemli gününü yaşayacağız. Bir şehir göç ediyor, diyor arkadaşlar. Bizim de bunun hakkında çalışmalarımız var. Biz şehirden bir şey istiyoruz. Coşkuyu ve centilmenliği Kocaelispor’a yakışır şekilde yaşasınlar" ifadelerini kullandı. 

HABER: MERT GÜVENALTIN (Manşet Kocaeli)

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...