Cuma, Nisan 15, 2016

Edirnespor'da Saygılı dönemi


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Edirnespor, geçtiğimiz hafta ayrılan Hüseyin Aydoğan'ın ardından teknik direktörlük görevi için Tevfik Saygılı ile anlaştı. 

Edirne Gençlik Spor Tesisleri'nde yapılan imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Savaş Üner, Edirnespor'un başına Edirne'yi, sporu, Edirnelilerin ne istediği bilen bir antrenör getirdiklerini belirterek, "Biliyorsunuz, pazar günü ligler bitiyor ve haftalar öncesinde Kocaelispor şampiyonluğu garantiledi. Kendilerini tebrik ediyoruz. Geçtiğimiz sene Sayın Belediye Başkanımız Recep Gürkan öncülüğünde Edirnespor GK ile Edirnespor'u birleştirdik. Transferlerde biraz geç kaldık. Bu sene ligler bitmeden önce çalışmalarımıza başlama kararı aldık. Biliyorsunuz, hocamız Hüseyin Aydoğan ile yollarımızı ayırdık. Kendisi ayrılmak istediğini söyledi, biz de yönetim olarak kabul ettik. Ve yeni hoca arayışlarına başladık. Edirne’yi iyi bilen önceki yıllarda Edirne ile çalışmış hırslı antrenör Tevfik Saygılı ile anlaşma sağladık. Edirnemize hayırlı olsun" dedi.

'Yarım kalan işimi tamamlamak için buradayım'
2013-2014 sezonunda Edirne Gençlik Spor Kulübü’nü çalıştıran Tevfik Saygılı, "O sezon birinci olduk ama Paly-Off’u geçemedik. Benim burada yarım kalan bir işim vardı. İnşallah onu tamamlamak için buradayım. Beklentinin yüksek olduğunu 2 sene öncesinden görüyordum.
Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu bir ekip işidir. Sadece teknik kadro, yönetim değil, bütün şehir el ele vererek yukarı çıkılabilir. İyi takım kurmaya çalışacağız, iyi oynamaya çalışacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi

'Herkese güven veren bir takım oluşturacağız'

Saygılı, oyuncu kadrosu oluşturmak için sürekli maçları izlediğini ifade ederek, "Her bölgeye gidip maçları izledim. Şu anda elimizde oyuncu kadrosu var. Daha bu hafta sonu maçlar var, Play-offlar var. Onları izleyeceğiz, net bir şey oluşturacağız. Amacımız mümkün olduğu kadar kısa sürede takımı oluşturmak. Bu ligi bilen oyuncuları almaya çalışacağız. Sahada herkese güven veren bir takım oluşturmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

(Edirne Postası)



Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...