Cuma, Nisan 15, 2016

Tekirdağ Süper Amatör'de şampiyon belli oluyor


Tekirdağ Süper Amatör Lig'de şampiyonluk için üç takım mücadele ediyor. Ligde 2015-2016 sezonunun şampiyonu ise hafta sonu oynanacak maçların ardından netlik kazanacak.


Ligde son hafta maçları hafta sonu oynanacak. Son hafta öncesi Çerkezköy 1911 Spor 61 puanla lider durumda bulunuyor ancak maçlarını tamamladı ve son hafta mücadelelerini tribünden takip edecek. 

24. haftanın maçı, hatta şampiyonu belirleyecek karşılaşma ise 60 puanla ikinci sırada yer alan Çorlu Kültürspor ile 59 puanla üçüncü sırada bulunan Çorlu Gençlerbirliğispor arasında oynanacak. 17 Nisan Pazar günü, saat 16:00'daki karşılaşma, Çorlu Gençlerbirliğispor'un sahasında oynanacak. 

İhtimaller...
Üç takım arasında geçen şampiyonluk yarışında peki ihtimaller nasıl olacak?

Sezonu bitiren ve lider durumda bulunan Çerkezköy 1911 Spor, rakiplerinin birbirleri ile oynayacağı karşılaşma beraberlikle bitmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Çerkezköy ekibi, maçın berabere bitmesi halinde Çorlu Kültürspor ile aynı punda olacak. Bu noktada ikili averaja bakılacağından Kırmızı Mavililer, her iki maçta da rakibini mağlup ettiği için şampiyon olacak.

Çorlu Gençlerbirliğispor'un sahasında ikinci sıradaki Çorlu Kültürspor'u konuk edeceği maçta kazanan takım ise sezonu şampiyon olarak tamamlayacak. 

YerelFutbol.com


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.