Pazar, Nisan 24, 2016

Afjet Afyon 3.Lige uçtu


Bölgesel Amatör Lig7.Grup Şampiyonu Afjet Afyonspor ve 8.Grup Şampiyonu HEASK, 3.Lige terfi müsabakasında karşı karşıya geldiler.

Mücadelenin ilk bölümlerinde iki ekipte birbirini tartarken, iki yabancı oyuncusuyla gole çok yaklaşan HEASK aradığı golü bulamadı. Afjet Afyonspor golcüleri de ilk yarıda suskun kalınca mücadelenin ilk yarısı golsüz geçildi.

Goller ikinci yarıda geldi.
İkinci yarının ortalarına gelindiğinde dakikalar 64'ü gösterirken Afjet Afyonspor'da Nazmi sahneye çıktı ve takımını attığı klas golle 1-0 öne geçirdi. oyuna 83.dakikada dahil olan Ömer Faruk, 86.dakikada takımını 2-0 öne geçirince, artık Afjet Afyonlular mücadelenin son düdüğünü beklemeye başladılar. karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 2-0 lık skorla sona erdi.

Afyon’un yeniden profesyonel lig’de mücadele edecek bir futbol takımı olması için yapılan çalışmalar sonunda Sahipata Spor Kulübü  alınarak Afjet Afyonspor yola devam eden kulüp, 2013 yılında bu hedefle yola çıktı. Kulübün başkanlığına ise İGM Başkanı Salih Sel getirildi. Yeni oluşum ve yeni yönetim olarak yola çıkan Afjet Afyonspor böylece 3 senelik doğru bir planlamanın ardından adını 3.Lige yazdırdı.

yerelfutbol.com



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...