Perşembe, Mart 19, 2015

SAL KLASMAN GRUBU 9.VE 10.HAFTA PROGRAMI AÇIKLANDI

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 9.ve 10.hafta programı açıklandı. Karşılaşmaların programı haberimizin devamındadır.

9.HAFTA
CUMARTESİ
16.00 Gazi Mahallesi-Nişantaşı FK (Namık Sevik)
16.00 Zara  Ekinli-Selimiye (Paşabahçe)
16.00 Tunaspor-Yeşilköy (Firuzköy)

PAZAR
13.30 Paşabahçe-Beşyüzevler (Çayırbaşı)
16.00 Kartal Bulvar-Gülsuyu (Alemdağ) – Seyircisiz
16.00 Alibeyköy-Osmaniye İstiklal (Firuzköy) – Seyircisiz
16.00 Ortaköy-Alemdağ (Çayırbaşı)
16.00 Vefa-Ataşehir Çamoluk (Beylerbeyi 75.Yıl)

10.HAFTA
ÇARŞAMBA
13.00 Kartal Bulvar-Vefa (Paşabahçe)
15.00 Gazi Mahallesi-Beşyüzevler (Vefa)
15.00 Alibeyköy-Yeşilköy (Bayrampaşa) – Seyircisiz
15.00 Osmaniye İstiklal-Selimiye (Çayırbaşı)
15.00 Tunaspor-Nişantaşı (Firuzköy)
15.30 Ortaköy-Gülsuyu (Paşabahçe) – Seyircisiz
16.00 Zara Ekinli-Alemdağ (Selimiye)

PERŞEMBE
15.00 Paşabahçe-Ataşehir Çamoluk (Selimiye) 

DERLEYEN: ERHAN HARPUT

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Paşabahçe- Beşyüzevler maci pazar 13.30 a alınmıştır.Bilginize

Adsız dedi ki...

efkan abi paşabahçe yorumu dogrumu

Adsız dedi ki...

Federasyon resmen takımlar ve futbolcular üzerinde deney yapıyor.bu kadar üst üste mac programı olmaz.Yazıklar olsun.

Adsız dedi ki...

Paşabahçe Beşyüzevler maçında gün saat değişikliği yok yalan yanlış haberler yapmayın Cumartesi saat 16:00

Adsız dedi ki...

Paşabahçe Beşyüzevler maçı pazar günü saat:13:30`da Sarıyer Çayırbaşı stadında oynanacak. İstanbul il hakem kurulu sitesinde yazan bilgi budur.

Ali Kemal Demir dedi ki...

Beşyüzevler ve Paşabahçe Kulüplerine TFF'nin ilgili yazısı ulaşmış. Maç Pazar günü saat 13.30'a alındı

Adsız dedi ki...

Paşabahçe-Beşyüzevler maçının hakemi Sertan Bakan, PTT 1.lig de dahil olmak üzere profesyonel 2 ve 3. liglerde maç yöneten bir hakem. böyle bir maça atanmış olması son derece isabetli olmuş.

Atikali dedi ki...

Maç programını eleştirdik turboya takılmış gidiliyor dedik şaka da yaptık Nisana kalmasın Mart'ta ligleri bitirsin il temsilciliği diye kulüplerin toplu bir itirazı olmadığı açık ki aynı sistem devam ediyor.Peki günler? Bu kadar yoğun bir trafikte bir gün dahi önemliyken aynı gün oynatılmalı 8 maç ta.Böyle düşünüyorum kulüp ayırdetmiyorum.Ertesi güne maç sarkıtılmamalı bu hafta sonuyla ilgilide yazmıyorum.7 saha bulunuyorda diğeri mi bulunamıyor.Ama biride derse arkadaşım iyi hoşta ya lig başladı yarısını geçti sona geliniyor statüsü belli değil yani kaç takım üst lige çıkacak belli değil o da haklıdır tabi kabul.Kervan yolda düzülür mantığıyla olmamalı kaç takım üst lige çıkacak belli olur kaç takım play-out(oynatacaksanız) oynayacak belli olur lig öyle başlar başlamalı.İdeal sistem böyle olmalı.SAL klasman ismi soğuk biz amatörseverler playoff diyoruz gerçide İstanbul şampiyonası veya bölgesel amatöre yükselme maçları gibi olabilir.

ümit yilmaz dedi ki...

Selam.Sevgili Atikali yorumlarini ilgiyle takip ediyorum.Yine guzel bir konuya deginmissin.Bence de maclar ayni gun oynanmali.Gerekirse ayni statta 14.00 ve 16.30 da iki mac oynatilabilir.Bu sayede sadece 4 stat kullanilabilir.Ayrica en azindan bir haftaici mac oynatilmayip hem oyuncularin dinlenmesi saglanabilir hem de takimlarin en azindan bazi sakatlari iyilesir.Gittigim maclarda tespitim takimlar ilk yari tum guclerini kullanip ikinci yariysa sahada yuruyor.Ligin basindan beri inceledim. Atilan gollerin yuzde70 i ikinci yari yuzde 30 u son 15 dakikalarda atilmis.Atilan gollerin neredeyse 3 te 1 i macin sonunda atilmis.Ayrica maclarin son dakikalarinda kacan cok sayida penalti var.Bu cocuklara yazik gunah degilmi.Federasyona soruyorum.Bu mu Türk futboluna hizmet.Neredeyse maclarin yarisini istesekte iste oldugumuz icin izleyemedik.Birakin lig Mayista bitsin.Hem biz keyif alalim hemde futbolcu kardeslerimiz futbolun guzelliklerini daha kalabalik tribunlere sergilesinler.

Mudi dedi ki...

Gercekten cok dogru konulara degınıyosunuz ama bunu duymak ısteyen yok galiba ployof oynadığımıza pişman olduk suan futbolcu Arkadaşlarımın düşüncesi bitsede kurtulsak bu kadar hafta içine maç verıp bu ligin kalıtesını düşürüp insanları kalıteli mac seyretmekten mahrum ettıgınız için emeği gecen herkese teşekkürler..

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.