Pazar, Mart 29, 2015

ÇAYIR YEŞİLOVA'DAN 3 PUAN ÇIKARDI


İstanbul 2.Amatör Ligi 12. grupta yer alan iki iddialı ekibin karşılaşmasında futbol adına  her güzellik vardı. Zevkli geçen maçı ev sahibi ekip Önder ile bulduğu gol ile galip bitirdi.1-0

Çayırgücüspor ile Balat Yeşilovaspor arasında oynanan mücadelede Adem Yalçın, Samet Kurt, Gökhan Acar triosunun oldukça adil ve iyi kararlar ile yönettiği karşılaşmanın seyri çok zevkli geçti.


Deplasmana lider olarak gelen Balat Yeşilova ekibi kaybettiği maç sonrasında rakibine puan olarak yakalandı ve ikinci sıradaki İstanbul Konya maçını kazanınca ikinci sıraya gerilemiş oldu. Haftaya Yenidoğangüneş ile karşılaşacak olan yeşil beyazlı ekip rakiplerinin maçından da çıkacak sonucu bekleyecek. 

Çayırgücü tek gol ile aldığı üç puan ile bu sene hedefi olan bir üst lige biraz daha yaklaşmış oldu. Çayırgücü haftaya grupta liderliğe yükselen İstanbul Konya ile karşılaşacak. Bu maçta zor geçeceğiz için izlenmesi gereken bir maç olacak.

Yerel Futbol Sitesi




Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...