Cuma, Mart 27, 2015

NİŞANTAŞI'NA İNÖNÜ MORALİ

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman grubu takımlarından Nişantaşı FK, Hafta sonu oynayacağı Yeşilköy maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile devam etti. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de çalışmayı takip etti.


Yaklaşık 1.30 dakika süren antrenman ısınma hareketleri ile başladı. 5-2’e top kapma çalışması ile devam edilen çalışmanın uzun bölümü şut ve yan top çalışması ile devam etti. Antrenmanın son 10 dakikalık bölümünde ise kaleciler için yan top çalışması yapıldı ve antrenman sona erdi. 



Ayazağa Yusuf Tunaoğlu stadında yapılan antrenmanı Nişantaşı FK Başkanı Cemiş Şirvanlı bulunurken, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de yaklaşık 30 dakika antrenmanı takip etti. Futbolcularla toplantı yapan Şişli Belediye Başkanı, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti. 



İnönü: Diğer kulüplerimizde bu stattan yararlanacak

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, ''Bu tesis konum itibariyle güzel bir tesis. Şişli’de tesis sıkıntısı çektiğimiz aşikar. Bu stadı daha da kullanılır hale getirip, önümüzdeki sezondan itibaren diğer Şişli kulüplerimizi de bu stattan yararlandırmak istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam etmektedir. Bunun dışında tüm amatör kulüpler gibi Nişantaşı FK’da sıkıntılar yaşamaktadır. Ben bugün burada başkanımız Cemil Şirvanlı’ya teşekkür ederim. Yaptıkları iş gerçekten zor bir iş. Ama onlar bu işin üstesinden gelmeyi beceriyorlar. İnşallah sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig’e çıkma sevincini hep beraber yaşayacağız. Hafta sonu oynanacak olan mücadelede Nişantaşı FK’ye yürekten başarılar diliyorum. İnşallah futbolcu kardeşlerimiz bizlere galibiyet hediye edecek” diye konuştu.


Şirvanlı: Hedefimiz belli

Nişantaşı FK Başkanı Cemil Şirvanlı ise, ''Başkanımız antrenmana gelerek bizleri mutlu etti. Kendisine bu zamana kadar ki yardımlarından ötürü teşekkür ediyorum. Bundan sonra da her daim yanımızda olacağının sözünü verdi. İnşallah sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig’e çıkma sevincini yaşayacağız. Başkanımızın yanına da bu şekilde gideceğiz. Bunun yanı sıra bizlerin hedefi tabii ki bir üst lige çıkabilmek. Bunun için tüm imkanları seferber ettik. Bunun yanı sıra bizlerin diğer hedefi, isteği de 100 yıllık Nişantaşı FK'yı liglere çıkarıp takımımıza sahip çıkmaktı'' diye konuştu. 


HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL















Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.