Pazartesi, Mart 30, 2015

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR ANAFARTALAR’A PATLADI


Bölgesel Amatör Lig 11.grup maçında Arnavutköy Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Keşan Anafartalarspor karşısında ilk dakikalarda tutuk başladı, her geçen dakika açılan ev sahibi karşılaşmada 5 net gol bularak kazanan taraf oldu: 5-0.

Geçtiğimiz hafta Çengelköyspor karşısında karşılaşmanın hakem triosu tarafından kıyıma uğrayan Arnavutköy Belediyespor Yönetim Kurulundan Başkan Av. Ercan Üner, Başkan Vekili Şah İsmail Aksu, Kaleci Antrenörü İsmail Karabulut ve Antrenör Bahri Yılmaz karşılaşmayı tel örgüler arkasında seyretmek zorunda kaldılar.

Maçın 4.dakikasında Mahmut Recber ile gol arayan konuk ekip kötü vuruş sonrası fırsattan yararlanamadı. 11.dakikada bu kez Arnavutköy Belediyespor Ahmet Şen ile gol fırsatından sonuç alamadı. Karşılıklı atakların sık yaşandığı ilk 30 dakika içine her iki takım adına kaçan fırsatlar oldu.

Perdeyi Güven açtı
35.dakikada sahneye çıkan Güven skoru 1-0’a taşıdı. Bu gol sonrası oyuna hakim olmaya çalışan Anafartalarspor’dan Mahmut Recber bir kez daha yakaladığı fırsattan yararlanamayarak topu az farkla dışarı yolladı. Karşılaşmanın ilk yarı sonlarına doğru gelişen Arnavutköy Belediyespor atağında Fatih Dalgıç kafayla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. İlk yarıda başka gol olmayınca ev sahibi 2-0 avantajı ile soyunma odalarına gitti.

Sezonun en farklı galibiyetini elde ettiler
İkinci yarı oyun disiplininde kopmalar görünen Arnavutköy Belediyespor da yapılan değişiklikler skoru farka taşıdı. 70.dakikada oyuna giren Mehmet Resul Memiş 7.dakikada Anafartalar ağlarını havalandırarak skoru 3-0 yaptı. 85.dakikaya kadar ortada seyreden karşılaşma bir anda hareketlendi. Arka arkaya ataklar düzenleyen Arnavutköy Belediyespor Recep Serkan Çetintaş ile skoru 4-0 yaptı. Karşılaşma bu skorla sona erer dediğimiz dakikalarda ceza sahası içinde düşürülen Aytaç Şahinkaya ile penaltı bulan Arnavutköy Belediyespor Sinan Kayhan’ın topu ağlara göndermesiyle bu sezonun en farklı galibiyetine imza atmış oldu. İlk 11 de forma şansı bulan Sarper Salih ağca ve oyuna girdikten sonra tempoyu yükselten Mehmet Resul Memiş attığı golle dikkat çeken bu sezonun en değerli oyuncusu Fatih Dalgıç tribünlerden alkış alan isimler oldu.

Kim Play-Out oynar?
Bölgesel Amatör lig 11.grup her geçen gün ilginç hale geliyor. Tekirdağ spor un deplasmanda aldığı 3 puan ve İstanbul takımlarından Çengelköyspor’un Edirne deplasmanından puansız dönmesi ve kalan maçlarının zor olacağı düşünülürse bu sezon Play-Out oynayacak son takımın Arnavutköy Belediyespor mu yoksa Çengelköyspor mu? olacağını akıllara getiriyor. 


"Alacağımız galibiyetler bizi Play-Out’dan uzaklaştırır"
Başkan Vekili Şah İsmail Aksu, Başkan Yardımcısı Özkan Kadı, Murat Küçük Karşılaşma sonu açıklamasında, "bu satten sonra kimse Play-Out hesapları yapmasın önemli olan kalan maçları kazanmak ve fikstür avantajı ile sahaya çıkan kimse ipi göğüsleyecek olan da odur, Çengelköyspor’un ve Arnavutköy Belediyespor’un kalan maçları oldukça zor görünüyor. Karadeniz Ereğli ve Kocaelispor maçları kalan en yakın takipçimiz Çengelköyspor’un puan kaybetmesi ve Kozluspor ile Çınarlıspor maçlarından alacağımız galibiyetler bizi Play-Out’dan uzaklaştırır. Artık önümüze bakıp yeni sezon için neler yapabiliriz hesapları içinde olacağız." dediler.


HABER: MURAT DEMİRCİ








Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...