Cuma, Mart 27, 2015

MARMARA KURUMLAR GÜCÜNÜ GÖSTERDİ


Maliye Çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvasının favori takımlarından olan Marmara Kurumlar Vergi Dairesi, İstanbul Defterdarlığı Personel takımı ile karşılaştı.


9.günün son maçında rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Marmara Kurumlar Vergi Dairesi müsabakayı 7-2 kazanarak 6 puana ulaştı. Takım halinde iyi bir oyun ortaya koyan mavi-beyazlı ekipte kaptan Deniz Uçar oynadığı futbolla takımına hem ağabeylik yaptı hem de golleri ile büyük katkı sağladı. İstanbul Defterdarlığı Personel takımının bu maçta en iyi oyuncusu olarak Halil Düztepe göze çarparken, turuncu-mavililer kalecileri Kenan Evren Akman'ın iyi başladığı maçta sakatlanıp çıkmasından sonra rakibine direnemedi.

Marmara Kurumlar Vergi Dairesi’nin sayıları Deniz Uçar (3), Fatih Çevik (2), Uğur Karaman ve Muhammet Ergin’den gelirken, İstanbul Defterdarlığı Personel takımının gollerini İbrahim Şener ile Sadi Cengiz kaydettiler.

MAÇIN EN BAŞARILI OYUNCUSU: Deniz Uçar (Marmara Kurumlar Vergi Dairesi)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Özgür Meşale Emer (İstanbul Defterdarlığı Personel)


HABER: MURAT KIZILAY

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...