Pazar, Mart 29, 2015

PAŞABAHÇE'YE KARTAL PENÇESİ

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyet ile zirveyi Bayrampaşa Tunaspor'a kaptıran Paşabahçespor, 11.Haftada Kartal Bulvarspor ile Sultanbeyli Belediyesi Gölet Stadında karşı karşıya geldi. 


Kartal Bulvarspor'a karşı 1-0 öne geçen Paşabahçe, rakibine 2-1 yenilerek üst üste 2. mağlubiyetini aldı. Kartal ekibi ise üç haftanın ardından yeniden üç puanla tanıştı. 




Mücadeleyi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Erdem Bayık yönetirken yardımcılıklarını Samet Cangir ve Ertunç Kaplan yaptılar. Kartal ekibini galibiyeti getiren goller 55.dakikada Özgür Tuptaş ve 59.dakikalarda Onur Kurt'dan geldi. Paşabahçe tek golünü 54.Dakikada Ekimcan Karakuş'un ayağından buldu. Kartal Bulvar bu skorla puanını 16 yaparken, Paşabahçe ise 19 puanda kaldı.





Paşabahçe taraftarları bu önemli maçta Sultanbeyli Gölet Stadında takımlarını yalnız bırakmadı. Mücadelenin 79.Dakikasında bir Paşabahçe taraftarı tribünden atlayarak  yardımcı hakeme doğru koşarak tepti gösterdi. Paşabahçe'nin tecrübeli oyuncusu Onur Atilla araya girerek sahaya atlayan seyirciyi sakinleştirdi. Sonrasında stat güvenliği bu taraftarı dışarı çıkardı. 





STAT:
Sultanbeyli Gölet 

HAKEMLER: Erdem Bayık, Samet Cangir, Ertunç Kaplan 
PAŞABAHÇE: Ertuğrul (62.Dk.Özkan), Mehmet, Arif, Oğuzhan, Gökhan, Yusuf (65.Dk.Lokman), Ekimcan, Sedat, Onur, Semih, İshak (85.Dk.Volkan) 
TEKNİK DİREKTÖR: Aşkın Karadeniz 
KARTAL BULVAR: Tuncay, Gökhan, Emre (86.Dk.Okan), İsmail, Fatih, Alp, Onur Kurt (90.Dk.Onur Şahin), Deniz (60.Dk.Nesimi) , Talha, Özgür, Ceyhun 
TEKNİK DİREKTÖR: Rıdvan Elmastaş 
GOLLER: 54.Dk. Ekimcan / 55.Dk. Özgür, 59. Onur Kurt

HABER-FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK











2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazık olmuş

Adsız dedi ki...

paşabahçe baskılı ve iyi oynadı,yapılan 2 tane bireysel hata kartal bulvara 3 puanı getirdi

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.