Salı, Mart 31, 2015

ZEYTİNBURNUSPOR-ÖZ ALİBEYKÖY MAÇI YARIDA KALDI


İstanbul U19 Liginde oynanan Zeytinburnuspor-Öz Alibeyköyspor maçı, konuk takımın 2-0 üstünlüğü ile sürerken, ev sahibi ekibin 9 kişi kalması ve ardından Hakeme saldırı sebebiyle tatil edildi.

Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi Stadında oynanan ve Yusuf Ziya Özyurt, Kadir Kerem Erdal, Hasan Solmaz Hakem triosunun görev yaptığı maçın hemen başlarında Öz Alibeyköyspor 2-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Hakemin kararlarını beğenmeyen Zeytinburnusporlu futbolcular, Öz Alibeyköyspor'a verilen penaltı kararına uzun süre tepki gösterdiler. Sahada 10 kişi kalan lacivert-beyazlılardan bir futbolcu faul kararı sonrasında Hakemle diyaloğa girince ikinci sarı kartını görerek oyundan ihraç oldu. Bunun üzerine oyundan atılan futbolcu Hakeme tokat atınca Hakemler maçı tatil ettiler. Maçtan sonra Hakemler Polis eşliğinde Stadı terk etti. 

Tombulel: Bizi doğramak için Kocaeli’den Hakeme gerek yoktu
Müsabaka sonrasında Hakemlerin kendilerinden şikayetçi olması sebebiyle Merkezefendi Polis Karakolunda ifade veren lacivert-beyazlıların Başkanı Ünal Tombulel, maçın Hakemi ile kıdemli Yardımcı Hakemin olaylarda başrolde olduğunu ileri sürdü. Hakemin kötü yönetimiyle futbolcularını çileden çıkarttığını iddia eden Tombulel, kıdemli Yardımcı Hakemin seronomide teçzihat kontrolü yaparken, Zeytinburnusporlu oyunculara "siz fakir Kulüpsünüz, sizde kolye olmaz, bakmama gerek yok" dediğini iddia etti ve bu sözün ardından bir futbolcusu ile Yardımcı Hakemin söz dalaşına girdiğini söyledi. Maçın Hakemi Yusuf Ziya Özyurt’un İstanbul'da değil, Kocaeli'de ikamet ettiğini öğrendiklerini söyleyen Tombulel, "Zeytinburnuspor’un üzerine son yıllarda büyük oyunlar oynanıyor. Haksızlığa uğramaktan bıktık usandık. Artık işi o kadar ileri götürdüler ki, şimdi de alt yapı maçlarımıza müdahale ediyorlar. Ayrıca İstanbul’da Hakem mi kalmadı, İl Hakem Kurulu, Gebze’de oturan, Kocaeli'de maç yönetmesi gereken bir Hakemi bizim maçımıza veriyor. Zeytinburnuspor’u doğramak için dışarıdan Hakem aramalarına gerek yok, söylesinler maçlara çıkmayalım" diye konuştu.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...