Pazar, Mart 29, 2015

MAHMUTŞEVKETPAŞA ÇOK ZORU BAŞARDI

Yıldıztabya sahasından oynanan 2.Amatör Lig 10.Grup maçında lider Mahmutşevketpaşa ikinci sırada yer alan Aksaray'ı uzatma dakikalarında Yahya ile bulduğu gol ile yendi.

Maç aslında hiç te normal başlamadı. Önceki karşılaşmalardan gelen sarkmalar nedeni ile 55 dakika geç başlaması pekte normal değildi. Karanlığa kalınabilirdi... Bundan dolayı oyuncular maça konsantre olmak yerine hakemin gelişini ve ışığın yeterliliğini sormaya başladılar.




Hakem geç geldi
Bir önceki maç oynanırken Mahmutşevketpaşa ve Aksaray takımları ısınıyordu. Ancak saatler 16.30 iken iki takımın yöneticileri maçın hakeminin gelmemiş olmasından dolayı düşüncelere daldılar. "Ya hakem gelmezse maç oynanmazsa ve hafta içine kalırsa çok zor durum yaşayabiliriz, oyuncularımızın çoğu çalışıyorlar zor izin alıyorlar" dediler.

Neyse ki 16.35 gibi hakem tesislere geldi. Maçta zaten 16.45 gibi bitmişti. Kontroller hazırlıklar derken 17.00 gibi karşılaşma başladı.

90 dakika boyunca çok çekişmeli sahneleri izledik. Maçın ilk yarısında sarı siyahlı ekip rakip 18 içinde oluşan ve topun elle oynandığını söyleyerek maçın hakemi Ali Sarısoy'a itirazlarda bulundular. Karşılıklı ataklar olsa da, ev sahibi ekibin oyunda üstün olduğunu söyleyebiliriz. Aksaray takımı takım mücadelesinde çok başarılı idi. Rakibine bir kaç pozisyon haricinde pozisyon vermediler.



Maçın sonlarına yaklaşıldığında taç çizgisi yanındaki bir ikili mücadele sonrasında bir anda ortalık karıştı. Birbirini iten oyuncuların ayrılmasından sonra hakem Mahmutşevketpaşa'dan 3 oyuncuyu kırmızı kart ile oyundan ihraç etti. Aksaray'dan ise biri oynayan biride kulübede olan iki oyuncuyu ihraç etti. Maçın skoru nedeni ile gergin dakikalar yaşayan oyuncular böylelikle sakinleştiler.

Sahada 8 kişi kalan ev sahibi ekip 11 kişi ile yapamadığını uzatma dakikalarında 8 kişi ile yaparak üstün oynadığı maçı Yahya ile bulduğu gol ile 1-0 galip bitirdi.

Maçın bitiş düdüğü ile sahada herkes bir birine sarılarak birbirlerini tebrik etti. Akla gelen ilk soruda şu oluyordu , madem bu kadar iyisiniz neden bu kadar kart görüldü.

18 puana ulaşarak liderliğini devam ettiren sarı siyahlı ekip haftaya Çatalzeytin ile karşılaşacak. Aksaray ise Şişli Yayla ile karşılaşacak.

Yerel Futbol Sitesi





17 yorum:

sevgiler dedi ki...

Futbolun adaleti yok olsa böyle olmazdi saygilar

Adsız dedi ki...

Emek verip maça geldiğiniz için teşekkür ederim.keşke maçı seyredip öyle haber yapsaydınız diyesi geliyor insanın.yapılan haberi okuduğumda m.ş.p aksaray maçı yazılmamış veya seyredilmeden yazılmış durumu ortaya çıkıyor.aksaray takımının bir kaç pozisyon dışında pozisyon vermediğini yazmışsınız.3 tane direkten dönen top,99 numaranın,7 numaranın, 10 numaranın 15 numaranın 3 numaranın kaçırdığı sayısı en az 10 u bulan futbol tabiri ile yüzde yüz net fırsatları başka maçta mı gördük.hakemin çifte standartlarını aksaray futbolcuların penaltı dediği ama verilmeyen pozisyonu, ayrı koyuyorum bir kenara.karşılıkĺı ataklar ve pozisyonlar derken aksaray takımının 80 dakikada attığı şutun dışında bir pozisyonunu yazarsanız ben herkesten Özür dilerim.yazamazsanız siz Özür dileyin.lütfen.kırmızı kartlar bir takımın iyi olup olmama derecesi ise ilk 5 haftada iki takımda süper bu hafta ise kötü dememiz gerekiyor. Sizden ricamız maçları yorumlarken ve haber yaparken daha dikkatli olmanız.saygılar.

Adsız dedi ki...

Bir maci yuzlerce goz izler yuzlerce farkli yorum yazar ama dunku maci izleyip yazan arkadasimiz a sorarim karsililkli ataklaklar hangi mactaydi ve yine sorarim msp nin direklerden donen dahol net 10 gol pozisyonu yokmuydu.Sikinti emege hakettigi degerin verilmemesi kolaymi hersey bitti derken 8 kisi kalan takimla mac kazanmak.Biraz dikkatli izlediyzeniz 8kisi kalan msp karsisinda aksaray defansa kapanip atak bile yapamadi.Lutfen emege saygi gosterelim

Ogün Koca dedi ki...

Çok değerli yorum yapan takipçilerimiz.
Ev sahibi ekibin oyundaki üstünlüğünü elbette yazdık. Ama her direkten dönen topu , yada 18 alanına girdiğiniz her pozisyonu tek tek anlatmaya gerek varmı bilmiyorum. Ancak rakibinizinde takım olarak oynadığı takım savunmasını görmemek olmaz.Elbette Mahmutşevketpaşa olarak galibiyeti hak ederek aldınız , son düdük çalmadan maç bitmez. Emeğinizi çalmak yada görmemek gibi bir durumumuz yok. Unutmayınki oraya gelmekte bir emektir. Başarılar dileriz.

Ogün Koca

SEVGİLERİMLE dedi ki...

Futbol 90 dakikadır aksarayın takım savunmasında mücadelesinde mahmut şevket paşaya göre daha üstündü mahmut şevket paşa ise maç başınadan sonuna kadar uzun toplarla şişir yaptı 2 tane pas yapamadı bunuda yazın ama bunun 2.ci maçında böyle olurmu bilemem saygılarımda

Adsız dedi ki...

Bizim hiç kimse ile bir sorunumuz yok.sorun ogün beyin yazısı ile ilgili.

Adsız dedi ki...

Sevgilerimle adlı kardeşim bizim aksaray camiası ile sorunumuz yok.gerginlik oldu ve bitti.başkanla görüştük.karşıĺıklı Özür diledik ve bitti.bizim anlatmak istediğimiz maçın haberinin doğru yapılmamış olması.2.maça gelince dilediğin gibi olmasını temenni ederim.1 amatör yakışan bir takımsınız. Saygılar.

Adsız dedi ki...

Aksarayın 90+5 de rakibin değilde aksarayın kendi kalesine attığınıda yazın

Adsız dedi ki...

M.Ş.P candan selamlıyoruz.maç 90 dakıkadır herkes bunu bilsin.

Unknown dedi ki...

MŞP nın oyunu bize üstün geldi. Güç ve kararlılıkla üzerimize geldiler sonunda da şans onlara güldü. Bizde aynen yazıldığı gibi takım savunmamızla istediğimizi neredeyse almıştık. İki takımı da tebrik ediyorum. Bir konuda MŞP lı arkadaşlar yanılmasın direkten dönen her top pozisyon değildir. AKS son topları doğru kullanabilse istediği oyunu ve pozisyonları bulabilirdi ama son toplarda çok güçsüz kaldık.

Adsız dedi ki...

Halim bey size çok teşekkür ediyorum.yorumunuza katılıyorum.aksarayın tüm oyuncularını ve camiasını yürekten kutluyorum.samimi olarak söylüyorum buna inanın aksaray takımı 1.amatöre çıkmayı hakediyor.bizim tek derdimiz haberin kötü çıkmasıydı.başarılar dilerim.

Ogün Koca dedi ki...

Sayın adsız ;
Sevgilerimle rumuzu ile yazan ve Halim beye hak veriyorsunuz , habere kötü diyorsunuz !!!
Bundan anlaşılan sadece yorum yapmış olmak için yorum yapıyorsunuz. Ayrıca bakış ve yorum farklılığı ortaya çıkıyor. Takımınızda oynayan SAL takımı oyuncuları ve 1.amatör takımı oyuncuları sanırım aynı düşüncede değildir.

Takibiniz için teşekkür ederiz. Kalan maçlarınızda başarılar.

Ogün Koca

Efkan dedi ki...

haber kötü falan değil. yazmayayım dedim ama siz artık cidden ayıp ediyorsunuz.

Adsız dedi ki...

Ogün bey birincisi sevgilerimle rumuzu ile yazan arkadaşıma hangi konuda ne dediğimi bir daha okursanız iyi olur.bu bir.halim beyle sizin yazdığınız yazı arasındaki farkı anlamaya çalışın bu iki.size üstün gözlemleriniz ve yorumlarınızda başarılar.

Adsız dedi ki...

Efkan bey siz maçı seyretmediğiniz için haberle ilgili böyle bir yorumda bulunabilirsiniz.haber gerçekleri yansıtmıyor.tepkimiz ondan ayıp etme konusuna gelince hiç bir yorumumuzda hakaret küfür seviyesizlik yokken eleştiri yapmak ayıp etmekse ve ayıp olmayan yanlış yazılar yazmakta size bundan sonraki yaşamınızda başarılar.

Adsız dedi ki...

Bu konu benim için kapanmıştır.

Efkan dedi ki...

eyw.

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...