Cuma, Mart 27, 2015

KÜÇÜKÇEKMECE İY'NİN DEPLASMAN SEVİNCİ

İstanbul 2. Amatör Amatör Lig 7.Grupta Küçükçekmece İdman Yurduspor deplasmanda Sarıyer FSM takımını 3-0 yenerek üç puanla döndü.

Maça iyi başlayan misafir takım Küçükçekmece İdman Yurduspor baskılı ve atak futbol sergileyerek Emin ve Aydının attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kaptı.

İkinci yarıda karşılıklı ataklar olmasına rağmen Küçükçekmece İdman Yurdu spor Ozanın attığı golle farkı üçe çıkartarak skoru 3-0 yaptı ve çekinerek geldiği Sarıyer FSM deplasmanından üç gol ve üç puanla sahadan üstün ayrılan takım oldu. Misafir takım aldığı bu galibiyetle çıkışını sürdürerek puanını 7'ye çıkardı ve grupta iddiasını sürdürdü.

Tomurcuk: Deplasmanda galip geldiğimiz için mutluyuz
Küçükçekmece İdman Yurdu spor Genel Kaptanı Celal Tomurcuk maç sonrasında yaptığı açıklamada,''Önemli olan galip gelmek idi ve bunu takım olarak çok şükür başardık. Taraftarlarımızın desteği biz futbolcuları adeta moral bakımının da faydalı oldu. Kalan maçlarımızı da da galip gelerek önce liderliği ardından şampiyon olmak istiyoruz deplasmanda galip gelerek üç puan aldığımız için mutluyuz çıkışımız devam edecektir'' dedi.

HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.