Pazar, Mart 29, 2015

LİDERLİK KONAĞININ YENİ SAHİBİ BARIŞSPOR

İstanbul 2.Amatör Lig 4.Grup’ta geride kalan haftalarda 4 maçta 4 galibiyet alıp kalesinde gol görmeyen Yeni Levent Konaklarspor, sahasında İstanbul Barışspor’a 6-1 mağlup oldu ve liderlik koltuğu yer değişti.

Ayazağa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 5.dakikasında İstanbul Barışspor’da Arif rakibinin üzerinden topu atıp topun gelişine sert ve düzgün vurarak takımını öne geçirdi. 8.dakikada Beşiktaş temsilcisinde Mertcan’ın ortasında Nurettin topu göğsüyle yumuşattı ve Melih topu kalecinin üzerinden aşırtarak skorda dengeyi sağladı. 26.dakikada konuk takımda Sertaç sol çaprazdan uzak direğe düzgün bir vuruş yaparak takımını yeniden öne geçirdi. 31.dakikada sol kanattan ceza sahası içerisine yapılan ortada Alican yakın mesafeden topu kafa ile ağlara gönderdi.1-3 İlk yarı bu skorla sona erdi.



İkinci yarıda 66.dakikada Şenol ceza sahası içerisinde topu filelere göndererek farkı 3’e yükseltti. 78.dakikada sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada Alican bir kez daha sahneye çıkarak farkı 4’e çıkarttı. Bu golden bir dakika sonra 79’da Sertaç maçtaki son golü kaydetti.1-6

İstanbul Barışspor, deplasmanda Yeni Levent Konaklarspor’u 6-1’le geçti ve 14’e yükseltti. Mecidiyeköy Tayfunspor’un da 3-2 mağlup olduğu haftada İstanbul Barışspor liderlik koltuğuna oturdu.



STAT: Ayazağa Atatürk
HAKEMLER: Oktay Önge, Mustafa Gürbüz, Ali Anıl Özdemir
YENİ LEVENT KONAKLAR: Aykut, Mertcan, Atakan, Davut, Yunus Emre, Tuncer, Hasan, Recep(Dk.40 Fahrettin), Melih(Dk.60 Yunus), Gökhan, Nurettin
İSTANBUL BARIŞSPOR: Melih, Uğur, Mehmet, Nurhak, Salih, Kağan, Arif, Şenol(Dk.85 Ertuğrul), Sertaç, Erol, Alican(Dk.90 Süleyman)
GOLLER: Dk.5 Arif, Dk.26 ve 79 Sertaç, Dk.31 ve 78 Alican, Dk.66 Şenol / Dk.8 Melih

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT












Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...