Pazartesi, Mart 30, 2015

ZORLU MAÇ ASLANTEPE GENÇLİKSPOR'UN

İstanbul 2.Amatör Lig 6.grup 6.hafta mücadelesinde Aslantepe Gençlik ie Gaziosmanpaşa Barbaros takımları Ayazağa Atatürk stadında karşı karşıya geldiler. 2.ve 3.sırada bulunan takımların mücadelesini  ev sahibi Aslantepe Gençlik 1-0’lık skorla kazanarak rakibi ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkardı. 

Haftaya 10 puanla 3.sırada giren Gaziosmanpaşa temsilcisi ligdeki 2.mağlubiyetini aldı. 


Skora bakarak kısır bir maç oldu diye düşünebiliriz fakat iki takımda bir çok gol pozisyonundan yararlanamayarak bu skorun oluşmasını sağladılar. İki ekibin kalecileri mükemmele yakın bir maç çıkardılar. Özellikle Aslantepe Gençlik kalecisi Raşit yaptığı başarılı kurtarışlarla kazanılan 3 puanın mimarlarından biri oldu diyebiliriz. Karşılaşmanın tek golü 71.dakikasında Cem’den gelirken, ev sahibi ekip 1 golle 3 puanın sahibi oldu ve 6.hafta sonunda 16 puana ulaşarak zirvede rahatladılar. 

7.hafta mücadelesinde Kanarya Azim’e konuk olacak Aslantepe Gençlik bu karşılaşma öncesinde kazanarak deplasmandaki bu maça rahat çıkmanın planlarını yapıyordu ve bu planlarında başarılı oldular. Gaziosmanpaşa Barbaros ise 7.hafta mücadelesinde Piyalepaşa’yı konuk edecek. 

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL







Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...