Cumartesi, Mart 28, 2015

YURTSEVER: TAKIMIMA GÜVENİYORUM

Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever, hafta sonu oynanacak olan Çiftlikköy Bld Spor maçı ve takımın durumu ile ilgili açıklamalar yaptı.

Yurtsever “Hafta sonu Çiftlikköy’de oynayacağımız Çiftlikköy Bld. Spor maçına hazırlıklarımız sürüyor. Farklı bir şey yapmıyoruz, normal haftalık maç programımızı uyguluyoruz. Ancak tabî ki bu maçın diğerlerinden farkı, şampiyon olacak takımı büyük ölçüde belirleyecek olmasıdır.

Maçın stratejisi ; tamamen puan veya puanlar almak üzerine kurulu ama bu stratejiyi yaparken de kendi oyun formatımızda hiçbir değişiklik uygulamadan normal oyunumuzu oynayacağız.

Takımımızda Faruk’un ve Nazım’ın sakatlıkları mevcut. Doğa’yı İstanbul’a gönderdik ve emar sonuçlarını bekliyoruz. Faruk’u oynatma şansımız yok gibi , bunun yanı sıra Doğa ve Nazım’ı maça yetiştirmenin uğraşı içerisindeyiz.




Yalovaspor ve şahsımın, hiçbir kişi ve kurum ile bir hesabımız yok. Bizim hedefimiz ve vizyonumuz aylardır onur ve şeref ile mücadelesini verdiğimiz ligden alnımızın akı ile şampiyon olarak çıkmaktır. Bunu yaparken de haysiyetimiz ve şerefimiz ile mücadele etmek istiyoruz. Allah bize neyi layık görür bilemem. Kimse ile muhatap değiliz. Hedef bizim, ter bizim, emek bizim .Aynı şekilde rakibimiz Çiftlikköy’ün mücadelesini de takdir ile karşılıyoruz. Yalova ufak bir kent, spor müsabakalarında taraf olarak kimsenin birbirlerine zarar vermesini, kin ve nefret gütmesini arzu etmeyiz. Ancak etrafta ve özellikle sosyal medyada paylaşımlar ile bu nezih kentin insanlarını birbirlerine düşürmek gibi iğrenç düşüncelere sahip insanları dışlamak lazım. Bu insanların yaşları ve mevkileri ne olursa olsun dikkat edip aradan çıkartma kanaatindeyim. Spor, dostluk ve barış demektir.Spor kitleleri bir çatı altında toplayan çok büyük bir unsurdur.

Ben 25 yıllık Futbol Teknik adamlığım boyunca Ağrı’ya, Iğdır’a, Diyarbakır’a, Hopa’ya, Gümüşhane’ye, Edirne’ye, Mardin gibi bir çok illerimize deplasman maçlarına gittim ve başımız dik sahadan ayrıldık her seferinde. Dünya güzeli Yalova’mızın 10 Dk mesafe uzaklığında ki Çiftlikköy’e de güle oynaya gider geliriz Allah’ın izni ile. Buraya gelemezsiniz, buradan çıkamazsınız gibi bir çok söylemler yakışıksız sözlerdir. Söyleyene bakıp itibar etmemek lazım.

Ben takımıma güveniyorum ve Hafta sonu oynanacak maçta hepimiz Yalova’lı yız, her iki takımada başarılar diliyorum. ” dedi.

HABER: SEVDA ÖZARAS

1 yorum:

yalovalı dedi ki...

Yalova tarftalarını almıyorlar galiba bu maça..

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.